Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cumpar 4x4

armi

Postări Recomandate

Doresc sa cumpăr o mașina 4x4 pentru vânătoare.

Obligatoriu: aer condiționat, reductor, minim 3 locuri si sa fie in stare de funcționare( nu cu motorul în portbagaj :no.)

Nu sunt interesat de cele din care curge rugina.

Autoutilitarele pot sa fie cu motor peste 2500cmc, dar cele care sunt înmatriculate ca autoturism sa fie sub 2500cmc.

Poate fi inmatriculata sau nu, dar sa fie inmatriculbila in Romania.

Nu sunt interesat de cele inscrise in Bulgaria, dar cele aduse din U.K. sunt ok.

Astept oferte pe mail sau aici.

Pretul undeva intre 2000-5000 euro depinde de agregatul ofertat.

Nu Frontera nu Xtrail nu Rav4.

mail ionescu321@yahoo.com

Multumesc!

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Cumpar 4x4

Salut vand eu un Jeep TJ 1998 2500cmc reconditionat complet, masina este inscrisa in Bulgaria pe numele meu, eu am si rezidenta, nu vei intampina probleme la inmatricularea in Romania.

Multumesc pentru oferta! Are AC?

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu

nissan terrano 2 , 1999, 2.7 tdi. o pot inmatricula pe firma mea din ruse facuta special pentru a imi tine masinile mele si a aevita asigurari astronomice.

Multumesc pentru propunere dar nu doresc inmatriculare Bulgaria nici motoare peste 2500

PS/ in iarna am scapat unul similar.

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Multumesc pentru oferta! Are AC?

salut, nu are AC, dar este decapotabila si vine cu soft top si hardtop. am redus o insperanta sa o vand la 7500 euro. jumatate din banii bagati in ea si in achizitia ei. Trebuie sa caumpar o masina de drumuri lungi si plictisitoare, deci daca iti doresti eu sunt dispus sa fac si un schimb

https://www.olx.ro/oferta/jeep-wrangler-tj-4x4-ID9Flj1.html

Link spre comentariu

Un Suzuki Grand Vitara 2, motor 2.0 benzina, inmatriculata Romania, aer conditionat, reductor, cutie automata, fara rugina... etc Masina normala de strada. Revizia facuta, nu trebuie rar la schimbarea proprietarului. Este masina surorii mele si vrea sa o vanda, deocamdata nu este pe net. Pret pana in 4000.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare