innersin Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 (editat) Salut Cumpar 2 scaune scoica/sport adaptabile pe Suzuki Samurai NU ma intereseaza sa fie rabatabile. 0747210703 Editat August 26, 2017 de innersin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabi. Pop Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Cumpar 2 scaune scoica adaptabile pe Suzuki Samurai salut ! cam orice scaune sport ( tip scoica ) o sa-ti intre pe Samurai , eu am luat de pe un Suzuki Jimny si am pus pe un Nissan Patrol cu modificarile de rigoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
innersin Postat August 26, 2017 Autor Partajează Postat August 26, 2017 Re: Cumpar 2 scaune scoica adaptabile pe Suzuki Samurai salut ! cam orice scaune sport ( tip scoica ) o sa-ti intre pe Samurai , eu am luat de pe un Suzuki Jimny si am pus pe un Nissan Patrol cu modificarile de rigoare M-am interesat mai mult si ai dreptate, am si editat postul initial merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
innersin Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Cumpar 2 scaune scoica adaptabile pe Suzuki Samurai Se poate inchide multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate