Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 azi cand am fost la RAR sa-mi ridic cartea de identitate mi-au spus ca am o problema la motor....in sensul ca seria de pe motorul meu nu se potriveste cu ce serii au ei prin catastifele lor .... seria de la motorul meu este M3L 02285......iar ei spun ca ar trebui sa fie altceva....are cineva dintre voi pe masina o serie de motor asemanatoare cu a mea? Sunt curios la ce norma de euro o sa-mi incadreze desteptii astia motorul :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR m-am uitat in cartea de identitate de la al meu si nu scrie serie motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR nici in brief-ul nemtesc nu scrie....au zis ca nu este in baza lor de date ptr anul de fabricatie al masinii..... meseriasi rau astia de la RAR....mi-au spus ca masina e pe carburator....ca n-are calculator....si alte glume de genul asta.....pana cand i-am luat eu de mana si le-am aratat unde-i calculatorul....unde-i injectorul....unde-s seriile de pe injectie si altele care au mai vrut ei.... acum astept verdictul.... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR Ce timpiti! Bafta maxima. Daca vrei poti sa vii la Buc ca astia-s mai dezumflati decit la Brasov,stiu eu am facut identificarea la zina la BV,si un timpit o tura la 4000 de ture de parca avea sa-i tranzmita seriile ca indienii colegului sau aflat la portbagaj in cautare de serii,numere si nu-s ce alte lucruri numerotate!?!?,prin norul de fum debitat de uzina..... :ha: :ha: Pe bune,toata lumea spune ca la Buc s-au mai destupat astia.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR marius rar se scrie cu litere mici deci te rog corecteaza...nu merita sa le scrii cu litere mari zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR Sa-i ......in......de idioti au reusit sa-mi strice ziua :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR marius rar se scrie cu litere mici deci te rog corecteaza...nu merita sa le scrii cu litere mari Io zic, sa scrii rar cu litere mici ... si ... de la cap la coada, adica invers in plan orizontal, ... si cu capul in jos, adica invers in plan vertical. Asa, desconsiderarea este maxima. :P Sa-i ......in......de idioti au reusit sa-mi strice ziua :uameni Hai, nu te necaji asa, ca imediat e gata ziua asta. Ai sa vezi ca miine va fi o zi mai buna. :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR sa nu iei in seama semnatura mea....miine poate fi o zi mai buna zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR acum o sa ma interesez sa vad cat e taxa la non euro...ce precis acolo ma incadreaza idiotii astia :uameni slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR Exista posibilitatea, sa se fi schimbat motorul in germania cu alt tip??? Astia de la rar iau datele masinii asa cum a iesit pe poarta fabricii. Ar fi singura explicatie, ca lor le da cu virgula. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR aici e buba....in brief...nu-i trecut nimic referitor la seria si tipul motorului....al meu este M3L 02285.....iar in hartoagele lor trebuia sa fie G13....nu stiu cat....daca-i fac o poza si o pun aici....morti de beti sa fim toti....si tot recunoastem motorul de 1.3 de samurai....numai ei nu vad :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR Am trecut prin :shrk (rrrrrraaaarrrrr) de doua ori intr-un an si juma si vreau sa va spun ca : Motorul meu(masina este adusa din SUA) nu are serie de identificare , lucru constatat de :shrk acum un an juma , si trecut in carte , foarte clar , tot de tov-ii respectivi. La ultima prezentare la ei :P , m-au tinut o ora si jumatate :uameni pt. ca nu intelegeau slp cum nu are serie motorul. Ce sa le mai ceri????? Pana la urma i-am invins :F :bannana :ypu :h5 Daca nu si nu la Bv. , incercam la Buc. Asteptam un rezultat. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR Codurile de motoare pe gama suzuki "samurai" de-a lungul timpului (de la LJ la SJ) gasite de mine sunt: FB L50 LJ50 F8A LJ50 F8A LJ50 F10A F10A G13BA G13A F5A F6A F6A K6A Motoarele de suzuki M sunt: # Suzuki M engine —1.3–1.8 L I4 * M13A — 1.3 L (1328 cc) DOHC 16-valve VVT o 2005– Suzuki Jimny * M15A — 1.5 L (1490 cc) DOHC 16-valve VVT o Suzuki Ignis (99bhp) o Suzuki Swift 2005 (101bhp) o Suzuki Ignis Sport 2003 (109bhp) * M16A — 1.6 L (1586 cc) DOHC 16-valve VVT o Suzuki Swift Sport 2006 (125bhp), o Suzuki Liana 2003 (109Bhp) * M18A — 1.8 L (1796 cc) DOHC 16-valve VVT o Suzuki Liana GS 2004 (Australia) (125bhp) Motoarele gasite de mine cu codul M3L sunt de SEAT... dar sunt diesel de 1.9.... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR M este doar la motoarele recente. G13 trebuie sa fie. G13A pentru motarele de 1324 cmc si G13B pentru cele de 1298 cmc. Motaorele cu 2 axe au BB ca indicativ (G13BB) dar nu e cazul la Samurai :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR la mine scrie pe motor atat....M3L 02285...iar mai sus 1298cmc....atat....dracu stie ce soi de motor e asta :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR motoarele de suzuki au indicativ M si 1298 cmc dar doar cele cu 2 axe.... fa poze si pune sa vedem :grin: poate ne dumirim!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Probleme la RAR sigur doua axe nu are...ca i-am schimbat garnitura de chiulasa....poate ca neamtul a schimbat doar blocul motor..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Probleme la RAR eu v-am spus ca sunt niste nemernici cei de la rar eu am seria la motor G13BA si ceva numere si nemernici mi-au trecut la an mai mic si kw m-ai putini si am paltit 764.00 ron si la inceput au spus ca masina este non euro si multe altele si cica masina a mai fost inmatriculata in tg mures niste incompetenti desi eu am adus masina personal din austria si pe deasupra i-am pus catalizator de euro 4 si toata evacuarea schimbata inclusiv inelul de fum original numai sa nu se lege ca nu iese fumul si au ramas surprinsi la ce noxe a scos si nu le venea sa creada .eu doresc bafta tuturor care ajung la mina incompetentilor suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Probleme la RAR oamenii aia sunt niste cretini. pentru o identificare amarata am platit 80RON si am stat vreo 2 ore...ca sa compare 2 siruri de caractere ca altceva nu au facut rahatii....norocul meu ca nu trebuie sa o inmatriculez de la 0, doar o radiez. Bafta cu idiotii aia ca o sa ai nevoie :sr Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Probleme la RAR imi pare rau sa aud ca ai probleme la rar,eu nu prea ma pricep asa ca nu imi dau cu parerea,dar sper ca intr-un final sa iti poti rezolva problema si sa ne vedem la o urmatoare "suzuki fest" poate gasesti pe cineva cu legaturi si ti-o rezolva ca asa merg lucrurile in tara asta multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Probleme la RAR iaca asta-i motorul meu.....pe care desteptii astia nu-l recunosc :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Probleme la RAR Poate l-au vazut din partea ailalta.. si atunci nu prea seamana cu alea pe care le stiau ei. On topic: vai de mama lor de "experti RAR", inginerei care nu stiu in ce sens se strange surubul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Probleme la RAR Expertii......p...i.....incepuse cu.....aaa...e carburator...n-are calculator....sa cad pe jos.....asta era omul desemnat de rar sa identifice diversele tipuri de motoare..... ca de ce calculatorul de la injectie e Mitsubishi.....si nu Suzuki.....un intreg spectacol de rasu-plansu.....ma uitam la inginerul care mi-a facut constatarea initiala....mai avea un pic si incepea sa planga cand il auzea pe celalalt ce porumbei scotea din el.... :uameni acu sa vad luni la ce concluzie au ajuns.....mi-as fi dorit sa traiesc in Serbia...le faceam cunostinta cu amicul meu AK 47 :F Voi ce spuneti ...seamana cu motorul de Samurai....macar cu euro1? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Probleme la RAR Din fericire au apus vremurile cand nu aveam de ales. Ia actele si inmatriculeaz-o in Bulgaria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Probleme la RAR maine se da verdictul...euro....sau non euro :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate