Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Probleme la RAR multa bafta :h5 :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR Voi ce spuneti ...seamana cu motorul de Samurai....macar cu euro1? :ha: E bine ca macar si-au dat seama ca ala e motorul. :grin: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR este minim euro 1 si apropo de mitsubishi ma refer la injectie sunt niste handicapati ca alea sunt niste vacumuri si la mine sunt identice cu semnul de mitsubishi suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR gata....s-a rezolvat misterul.....motorul este euro 2 :ypu ...dar cica a fost reparat de reprezentanta Suzuzuki.....si de acolo ar veni acea serie ciudata....indiferent cum ar fi...acum trebuie sa merg la finante sa vad cat am de plata....ca una calculeaza ei...alta e pe site-ul de la min de finante :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR felicitari nu vei avea mult de plata :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR am inteles ca vreo 1000 de lei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR da cam asa ceva datorita ca a ta este mai tinara la ani dar important acum este ca ai scos-o la capat si pe al meu trebuia sa-l treaca la euro 2 dar pt mine prea putin conteaza mai ales ca eu i-am pus catalizator euro4 dar acum asta este important este sa functioneze si sa te poarte cu grija pe toate coclaurile suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR Poveste cu final fericit. Amana si tu cat poti plata taxei, ca poate se invecheste cu 1 an si platesti mai putin ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR cred ca au trebuit sa dea in bobi sa vada ce euro e.... :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR da...au luat toate seriile de pe unde-au vazut pe motor si anexe....si cu toata incrancenarea lor...tot euro 2 le-a iesit.....asa cu a spus neamtu :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Probleme la RAR Da macar ti-au demonstrat ca se pot p..a contra vintului. Ce daca se uda putin ... :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate