bogus Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Re: troliu 12V portabil sau as mai putea sa-l pun pe asta impreuna cu 2 sufe... dar parca totusi e prea ieftin sa fie ceva de capul lui :grin: http://www.bestautovest.ro/troliu-auto-manual-4000kg.html Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Re: troliu 12V portabil Tastati pe Google: SUPERWINCH 2 GO, Iar cu Hiliftul eu m.am scos de oriunde, e nevoie de câteva sufe si imaginatie... Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
emp Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 (edited) Re: troliu 12V portabil sunt slabe cele de la bestauto.mai degrabă ridici un motor cu ele.de ex cu primul nu reușești să tragi o barcă de 500kg din apă pe peridoc.iar celălalt are cablu 1,5m deci cursă utilă mică(pe când s-a întins cablu bine nu mai incape cablul pe tambur) Edited September 15, 2017 by emp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Re: troliu 12V portabil 1. cel de care spune @Cristian1, am dezbatut problema, este intreresant. 2. hi lift dar implica multe altele pe langa si ceva imaginatie, daca ne uitam la filmulete observam cate accesorii ai nevoie pe langa, plus prindere hi lift in masina 3. solutia lui @stelea dar nu ala, este unul de la Yato mai scump, ies din kk colegii cu Dustere dar pe drept, adica ramasi in noroi pe drept 4. triforul Da pentru asta este facut pentru tractare dar este extrem de greu si cam scump, 3.2 T 330 euro, 5.4 T 700 euro la prima cautare pe un site. Fiecare alege ce doreste in functie de cat de mult se plimba, eu am amanat toate variantele momentan pt ca nu apuc sa mai ies, daca sunteti echipa 2-3 luati ceva mobil dar bun impreuna. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Re: troliu 12V portabil ala de 4t are gresit pretul ! uitat-te in dreapta ecranului sa vezi unele mai mici la preturi mult mai mari ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Re: troliu 12V portabil Mi-am comandat momentan un troliu manual de la Gude, recomandat de colegul @Ursu care are asa ceva.Am cerut celor de la Taubenreuther Romania un Bushranger dar se pare ca nu mai sunt, ce imi mai facea cu ochiul ca firma era unul de la Yato dar am ales ce am scris Gude 2 tone, 239 de lei la comanda astept raspuns de la ei, daca nu primesc iau Yato, dupa ce il primesc va spun cum arata macar vizual. Ca tot vorbeam Superwinch 2Go e ok dar la cei 230-260 de dolari mai punem vreo 100-150 tranportul deci ajungi la 400 de dolari deci inca analizez achizitia unu troliu electric portabil, am o oferta de undeva ramane sa vad cand fac achizitia. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Re: troliu 12V portabil De la Gude este si varianta asta de 1800 care combinata cu un scripete merge la 3600 zic ei, si e 499lei deci rezonabil https://lajumate.ro/troliu-12v-gude-1800kg12volt-1776482.html Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 (edited) Re: troliu 12V portabil Da noi am zapacit un pic postarea pentru ca de la troliu portabil electric am deviat si spre cele manuale. Uite linkul direct catre ei 559 lei http://gude-romania.ro/Electropalane-Toliu_electric_Gude_1200_12V-1435-pd.ashx Edited October 18, 2017 by Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 Re: troliu 12V portabil Poate fi un compromis, putere de ridicare in aer 900kg, tras pe roti 2700kg, daca il folosesti doar ca sa te scoti din cate un mic necaz cred ca ar merge Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phantom Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Re: troliu 12V portabil Nu cred ca o sa poti folosi troliul ala mai mult de 2-3minute, o sa se incinga repede cablul ala subtire si clestisorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 Re: troliu 12V portabil sigur, asa cum ziceam mai sus e bun sa te scoata dintr-o mica problema, un noroi mic, un sant chestii din care ai iesii daca ar mai fi 2-3 cu tine sa te impinga, pt mine care nu fac offroad extrem ci folosesc masina la vanatoare unde poti sa-i spui soft si medium, cred ca ar merge si daca il si gasesc second la un 350-400 atunci e perfect Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogus Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 (edited) Re: troliu 12V portabil Inca ceva, cel de pe Gude Romania este varianta 1200, cel de pe lajumate.ro este varianta mai puternica de 1800 asta https://www.guede.com/cgi-bin/twinklecom.cgi?param=SHOP¶meter=PAGE&artref=55128&tparent=700005&caller=&iframeused=0&command=3&limitstart=700005&limitcount=30&uniqueid=1508401452558&requestinfo=riSOPT%5B%40%40%5D20%3BriAOPT%5B%40%40%5D16777216& sau in promotie la Lidl :ha: cum stau la Viena pana saptamana viitoare sa stiti ca ma gandesc serios sa-l comand https://www.lidl.de/de/guede-elektroseilwinde-1800/12-volt/p25128 Edited October 19, 2017 by bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Re: troliu 12V portabil Am in atelier , mai ridic cate unele , nu e nici o problema electrica fiind o rasnita ordinara cu pinioane de tabla . Pot spune ca e mult prea supraevaluat ca specificatii , la 900KG se rup axele sau carcasa ( de tabla , cutiuta cu trei laturi , amarastenie maxima cand s-o rupe la o smucitura inapoi cu masina ... si cablul de nici 6 mm e cam tot de altceva dar nu de tras masina ... ) Nu recomand in teren ca o sa-l aruncati pe undeva prin sant si poluati natura ... Mult mai bine ar fu troliu de ATV , mai pui un scripete si chiar faci ceva ... si e mai potrivit constructiv pentru 'óffroad' ... sa te tragi cu palanul electric e cam chinuitor , una e sa tragi o barcuta si alta e masina din noroi ... teoretic te tragi si cu FLIP-FLOP WINCH ... practic ... ia incercati cu masina pusa pe pe burta , mai vorbim dupa ... nu incercati cu ata si doua bete de chibrit , aia e un fel de incercare de principiu care nu reflecta nici pe depate cum vrea FLIP-FLOP WINCH sa-ti rupa capul ... Sfat , nu incercati singuri , cel mai indicat e in trei , o sa aflati si de ce .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Re: troliu 12V portabil pai la banii cat costa imi cumpar pe fiecare masina trolii separate cu placi si cu montaj :ha: e 1000$ doar troliul in USA, daca mai pui si un motofierastrau cat de cat ajungi pe la 5500lei Troliu Winch pe benzina https://www.olx.ro/oferta/troliu-winch-pe-benzina-ID9y5bx.html don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Re: troliu 12V portabil Update, domnii de la Gude nu sunt in stare sa vanda un rahat de troliu sau poate comanda mea era nesemnificativa din punct de vedere a banilor asa ca am comandat altul mai ieftin (singurul pe care l-am gasit pe stoc) de la care nu am mari asteptari.Dupa ce il primesc voi trage o masina de alta pe drept si voi vedea daca e ok sau in dau inapoi, revin. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Re: troliu 12V portabil Are un prieten de al meu pe un duster.Mie nu mi-a placut.Ii ia cam 30 de minute sa il instaleze,cand e in sarcina urla de zici ca amu isi da duhu,iar carcasa e plastic toata.Nu stiu ce marca este,dar mie nu mi-a inspirat incredere Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Re: troliu 12V portabil Daca tot vorbiti de troliu pe Duster, cel mai bine intrebati-l pe "Chinezu" ca doar a avut montat troliu pe Duster si stie ce poate :h5 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Re: troliu 12V portabil Ala nu pare troliu portabil :) Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Re: troliu 12V portabil Tocmai aia vroiam sa subliniez ... Troliul ala portabil e tocmai bun sa tragi un Daster, pe asfalt, la vale ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Re: troliu 12V portabil Aham.....inteles-am amu Bine fiecare poate alege,daca arunca banii pe geam sau nu.La troliul manual,ma intreb cum faci?Il legi si cine da la manivela?Te dai jos din masina si la volan cine sta?Sau stai la volan si il lasi pe altu mai fibrat sa dea la manivela? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Re: troliu 12V portabil Aham.....inteles-am amu Bine fiecare poate alege,daca arunca banii pe geam sau nu.La troliul manual,ma intreb cum faci?Il legi si cine da la manivela?Te dai jos din masina si la volan cine sta?Sau stai la volan si il lasi pe altu mai fibrat sa dea la manivela? Cine-si ia asa ceva, sa-si ia si un abonament la sala, ca-i va fi musai necesar :ha: Si musai doi insi :h5 Am incercat si asa ceva de 4 to: cand am ramas cu masina suspendata, insa singurul rezultat a fost deformarea si torsionarea mecanismului, masina ramanand neclintita. L-am reparat si il folosesc doar pt. asigurari laterale (sau alte intrebuintari domestice). 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Re: troliu 12V portabil Sa vezi cum transpiri cand tragi cu hiliftul , care deja e din alta clasa , mai ales ca e incomparabil mai safe , sigur , de incredere , eficient , nu rupe sufa sau altceva ... si abia-abia face fata ... dar in majoritatea cazurilor face fata .... ... cat despre chinezariile ordinare de la Gude ... e util la ele numai pretul si prospectul ... Cat despăre folosirea unui tirfor mic .. unul nou e peste pretul unui troliu ... unul vechi si bun sau nou SH .... rareori spre mai deloc le gasesti , si daca nu esti tapinar sa faci asta macar odata pe saptamana si sa tiii cum merge treaba ... o sa-ti fie cam nasol sa faci doua recuperari pe seara ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianhaulica Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Re: troliu 12V portabil Cine-si ia asa ceva, sa-si ia si un abonament la sala, ca-i va fi musai necesar :ha: Si musai doi insi :h5 Am incercat si asa ceva de 4 to: [ATTACH=CONFIG]284315[/ATTACH] cand am ramas cu masina suspendata, insa singurul rezultat a fost deformarea si torsionarea mecanismului, masina ramanand neclintita. L-am reparat si il folosesc doar pt. asigurari laterale (sau alte intrebuintari domestice). Am avut o jucarie de asta. Pe cutie scria mare 2 TONE.... pe eticheta de pe el scria ca e pt autovehicole de 2 tone, dar trage maxim 0.5 Tone. L-am dat cuiva care vroia sa traga un scaun cu rotile pe scari :ha: (si mi-am pus troliu serios de 12000 lb - 5.4T) Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 (edited) Re: troliu 12V portabil Uite asa se face si nu faci muschi....aia cu ce faci daca esti singur, pai ce cauti singur pe coclauri? Nu se vede bine in filmare, este intuneric, am tras Feroza cam un metru pe drept asa la prima utilizare.Il recomand cum spune si @stelea pentru treburi casnice sau daca ramai cu o masina stock neechipata intr-o mocirla dar pe drum drept sau cu inclinatie mica pe ulita de la tara. Despre Tirfor pai unul de 1.6 tone este cam 10 milioane daca folosesti unul sau doi scripeti se mai schimba treaba, nu necesita montaj, este mecanic 100% si de obicei vine cu cablu de 20 de m, spuneti ca este cam cat un troliu electric, de care troliu electric Jimichiu ? Daca adaugam montajul acelui troliu electric plus placa de troliu plus o baterie mai mare in A ne ducem usor pe la 20-25 de milioane si tot ocazional il folosim unii din noi, daca adaugam un montaj prost, un cablu de masa slab, o baterie slaba, un releu al dracu te cam uiti crucis la electric.Electricul este si o sa fie nr 1 dar daca ne uitam ce fac unii cu tirforul cam ramanem cu gura cascata. Edited November 9, 2017 by Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 Re: troliu 12V portabil Interesant filmuletul,doar ca pina sa tragi o masina afara,se schimba banii.Plus ca nu m-as increde in asa ceva niciodata Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts