4Runner Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 (editat) Din motive personale, am decis sa vand masina preferata. Deci, se vinde Kia Mohave, fabricata 2012 import direct Coreea. Masina a fost achizitionata in leasing operational BRD si a fost intretinuta conform specificatiilor producatorului. A intrat in posesia mea in mai 2016 cand avea 106.000km. In prezent masina are 130.000 km reali si verificabili. pasaport service la zi si istoric complet la dispozitia potentialului cumparator. Caracteristici: 3.000cc V6 diesel, distributie lant(doua evident) 250HP, 550 Nm cuplu, sasiu separat de caroserie, diferentiale pe punti, diferential central blocabil, 4X2, 4X4 4x4 low. Dotari confort: 7 locuri full size, piele, scaune incalzite toate, racit doar al soferului, cotiera recita, tempomat, bluetooth, geamuri si oglinzi electrice, dublu climatronic cu functie de ionizare, carlig remorcare 2 t si multe altele care nu imi vin in minte acum. Masina desi exotica pe piata romaneasca are costuri de intretinere mici comparativ cu modele de clasa similare. De ex revizie 15.000km aprox 850 lei. Motorul este similar cu cel de pe hyundai veracruz sau ix 55, un motor foarte laudat de cunoscatori. Masina este cea de aici https://forum.club4x4.ro/showthread.php?92716-Kia-Mohave Pretul pentru membrii forumului este de 14.500 euro. In pret este inclus un set de anvelope de iarna utilizate un sezon. Accept schimburi cu auto ieftin +diferenta. tel 0752411918 Editat Septembrie 21, 2017 de 4Runner Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 21, 2017 Partajează Postat Septembrie 21, 2017 (editat) Re: De vanzare Kia Mohave Succesuri Editat Septembrie 21, 2017 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4Runner Postat Septembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2017 Re: De vanzare Kia Mohave Revin cu poze recente, desi masina este in aceeasi stare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4Runner Postat Octombrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Re: De vanzare Kia Mohave Se retrage de la vanzare. Multumesc pentru gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate