vstef_is Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Foarte frumoase toate, si cum spuneai, le sade bine impreuna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bell16 Posted May 6 Author Share Posted May 6 Back in business A trecut ceva timp de cand nu s-a lucrat nimic la bolid ( motive mai triste din pacate) dar poate si faptul ca acum 3 ani am observat ca motorul in 3-4 min. fierbea apa... atunci am abandonat ideea de a repara masina. Dar 2025 vine cu cateva noutati placute, primul fiind ca am cumparat doua motoare de uaz - unul in stare buna ( dar nu trage dupa spusele vanzatorului ) si un motor desfacut - pentru studierea lui si cam ce pe unde si cum vine. S-a desfacut motorul bun, imediat am identificat si cam ce ar fi problemele, si prinzand curaj, am desfacut aproape bucati si motorul din masina :))  Ambele chiuloase le-am dus la verificare/rectificare, si intre timp comand garnituri peste tot, ca majoritatea sunt extrem de uzate/rupte. Probabil ca voi face ambele motoare, sa am unul de rezerva:) Sa vedem daca reusesc sa le si montez inapoi:)) Absolut toti pasii la demontarea ambelor motoare au fost documentate cu videouri si poze, pe furtune am scris care unde merge - sa vedem ce iasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts