Vali alias Babu Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 dupa iesirea organizata de RZV carea afost super si mai ales cu ajutorul lui marius, vrem sa mai facem o iesire pe data de 15-16 nov. ce ziceti? care va bagati? sper ca pana atunci sa scot si eu 'coaja' din service, ca data trecuta am facut pe fotografu`. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Eu ma bag. Dar vezi ca in WE ala se face o iesire la Buzau (Luana) sau asa ceva si probabil multi vor vrea sa mearga acolo. Deci muta cu un WE mai devreme sa si in 21-23 nov se face o iesire in apuseni. Bine cu apusenii nu stiu ce sa zic ca e departe si nu stiu cati vor merge din buc. In fine lasa si tu topicul asa (modifica totusi "brasovuli" in "brasovului") si vezi ce mai zice lumea si poate muti in functie de treaba asta. Din nou spun eu ma bag si daca marius ne este din nou ghid e perfect. Inca o chestie, lasa-ti masina in service ca ai facut poze frumoase :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Din pacate noi nu o sa mai mergem in 15-16,din cauze subiective.......... :sr Prietenul nostru si in acelasi timp colegul lui Vali si Johnhelot a suferit un groaznic accident de circulatie cu motorul astazi dimineata(31.10)si ne-a parasit mult prea devreme la doar 23 de ani........ Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! I-mi pare rau,nu pot sa mai spun nimic....... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! sa-i fie tarina usoara :cr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Dumnezeu sa-l odihneasca. Din pacate auzim din ce in ce mai multe vesti triste Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! am apucat de am facut acest post inainte cu 2 ore de a murii un PRIETEN,vecin,coleg de munca,fost elev de al meu. nu merita moartea asta tragica, avea doar 23 de ani, VITEZA UCIDE!!! mergea cu pese 200 km cu un motor si a pierdut controlul si s-a izbit de un copac, nimic nu a mai fost intreg in el. SA MA SCUZATI :sr ca am postat aici dar simteam nevoia de a ma justifica dc nu pot onora cu prezenta, a lasat unele treburi in urma care le voi rezolva cu drag in urma lui! DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Condoleante :sr L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! R.I.P. :sr Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Pacat, tare pacat...nu prea ai ce sa mai spui cand auzi vesti din astea....Condoleante Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!! Speed kills ...RIP I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovului !!! Cuvintele sunt de prisos atunci cind durerea e prea mare. Stiu cum este. Sincere condoleante. :sr . Dar sa stiti ca nu viteza ucide, motivele sunt intodeauna altele (neatentia, lipsa de experienta, impingerea limitelor dincolo de posibilitati, etc. etc.) Asa a vrut Domnul! :cr , Odihneasca-se in pace Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovului !!! Dumnezeu sa-l odihneasca! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihair Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovului !!! condoleante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate