Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

15-16 nov. iesire in zona brasovului !!!

Vali alias Babu

Postări Recomandate

dupa iesirea organizata de RZV carea afost super si mai ales cu ajutorul lui marius, vrem sa mai facem o iesire pe data de 15-16 nov. ce ziceti? care va bagati? sper ca pana atunci sa scot si eu 'coaja' din service, ca data trecuta am facut pe fotografu`.

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovuli!!!

Eu ma bag.

Dar vezi ca in WE ala se face o iesire la Buzau (Luana) sau asa ceva si probabil multi vor vrea sa mearga acolo. Deci muta cu un WE mai devreme sa si in 21-23 nov se face o iesire in apuseni. Bine cu apusenii nu stiu ce sa zic ca e departe si nu stiu cati vor merge din buc.

In fine lasa si tu topicul asa (modifica totusi "brasovuli" in "brasovului") si vezi ce mai zice lumea si poate muti in functie de treaba asta.

Din nou spun eu ma bag si daca marius ne este din nou ghid e perfect.

Inca o chestie, lasa-ti masina in service ca ai facut poze frumoase :grin:

Link spre comentariu

Din pacate noi nu o sa mai mergem in 15-16,din cauze subiective.......... :sr

Prietenul nostru si in acelasi timp colegul lui Vali si Johnhelot a suferit un groaznic accident de circulatie cu motorul astazi dimineata(31.10)si ne-a parasit mult prea devreme la doar 23 de ani........

Cuvintele sunt de prisos!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

I-mi pare rau,nu pot sa mai spun nimic.......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

am apucat de am facut acest post inainte cu 2 ore de a murii un PRIETEN,vecin,coleg de munca,fost elev de al meu. nu merita moartea asta tragica, avea doar 23 de ani, VITEZA UCIDE!!! mergea cu pese 200 km cu un motor si a pierdut controlul si s-a izbit de un copac, nimic nu a mai fost intreg in el. SA MA SCUZATI :sr ca am postat aici dar simteam nevoia de a ma justifica dc nu pot onora cu prezenta, a lasat unele treburi in urma care le voi rezolva cu drag in urma lui! DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Re: 15-16 nov. iesire in zona brasovului !!!

Cuvintele sunt de prisos atunci cind durerea e prea mare. Stiu cum este. Sincere condoleante.

:sr .

Dar sa stiti ca nu viteza ucide, motivele sunt intodeauna altele (neatentia, lipsa de experienta, impingerea limitelor dincolo de posibilitati, etc. etc.)

Asa a vrut Domnul! :cr , Odihneasca-se in pace

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare