Unimog Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Organizatorii sunt ocupati asa ca postez eu 7-9 noiembrie cu start de la Brasov ultima etapa a CNRTT 2008 categorie auto ,moto 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Octombrie 2008 1. Editia a treia a concursului. Primele 2 s-au tinut pe la Bran si Rasnov (ca asa e inceputul, mai greu). De data asta, am venit in centrul targului, in parcarea din fata noii Aule a Universitatii (intersectie Grivitei cu B-dul Iuliu Maniu, zona Ceasu' Rau). 2. La Brasov a fost intotdeauna bine, dovada ca , desi in clasamentele de la auto cat si de la moto nu se mai poate schimba aproape nimic, sportivii prezenti la start s-au anuntat in numar mult mai mare decat la celelalte etape ale campionatului. Vor fi la start aprox. 15-17 auto, majoritatea preparate ptr. concurs, cf . regulamentelor FIA. Vom avea la start Bowler, L200 Dakar, Mitsubishi Pajero ( aconcurat in campionatul european - italian), Isuzu D-max (la fel, italian), etc...etc... La fel si la moto, participarea este numeroasa, cel putin la clasa promo. 3. Traseul este variat, alternand zone de camp cu drumuri de munte. Aprox.380 km de PS + aprox. 100 Km de proba legatura, ptr. categoria avansati. 4.program: -vineri : pina la ora 12, inscrieri si verificari administrative/tehnice. -start festiv la 14.00 -o proba speciala de 70 km -sambata : -start la 6,45 prima motocicleta -P.S. 1 -20 km -legatura 1 - 35 km -P.S. 2 - 180 km (100 ptr. promo ) -legatura 2 - 15 km -P.S. 3 - 70 km (promo 50 km) -legatura 3 10 km -duminica : -start la 9,30 -legatura 12 km -P.S. 1-70 km -legatura 8 km -festivitate de premiere Clasa promo ; - nu fac tot traseul, parcurg aprox.50% - nu trebuie rollbar. - trebuie 2 roti de rezerva - trebuie casti (chiar de moto, sint OK, dar sa fie bune, nu de miner sau de alpinist). - sufa de remorcare - 2 stingatoare bune, - trusa sanitara - 4x4 - permis de conducere de min. 1 an ambii (pilot / copilot) - nu puncteaza decat intr-un clasament separat. - probabil vor fi vreo 7 masini (sau mai multe, avem o discutie cu clubul Lada Niva). Pe toata durata concursului sintem asistati de echipaje de la statia de salvare. Arbitrii sint acreditati FRAK. Atentie: obligatorie folia de protectie sub masina in parcul inchis. (avem discutii si "sarcini" f. clare de la rectorul universitatii :pentru orice pata de ulei din parcare platesc la sfarsit 100 eur, fara gluma. Asta inseamna ca cine nu are prelata, nu parcheaza, si nu concureaza.) Taxa de participare ptr. promo este 50% din taxa ptr. avansati, adica 40 eur de pers. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Octombrie 2008 baietii de la BV fac treaba buna. Anul trecut a fost un super traseu, a doua zi au avut o proba speciala de peste 300km. cu ploaie, furtuna ... un Y stanga in log de Y dreapta :grin: ... un drum blocat de forestieri ... o provocare pentru toata lumea. Pentru mine aia a fost una din cele mai frumoasa zile pe motocicleta - o adevarata provocare. Nu o sa uit niciodata - start la 6.47 dimineata si sosire dupa toate peripetiile pe la 6 dupa-amiaza. Multa bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Octombrie 2008 Vad greseala dar nu stiu cum se corecteaza :sr Pe linga masinile care sunt insirate va mai concura si un veteran al rallyraidului Nea Ilie pe un Aro facut de el (cu ajutor normal) , Mercedes G (a fost navigator ani la randul acum a trecut la volan) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Octombrie 2008 pai stai sa vi-i spun pe toti cei inscrisi pina acum: -Victor de la Bucuresti cu BOWLER WILDCAT -Carlo Marchegiano cu Isuzu D-max Dakar -Kuki cu Toyota superpreparata de raid cf. FIA -Gabi Nicolae (din pacate cu masina de antrenament, cealalta e deja pe vapor, cred...) -Franco Carboni (cu un Pajero care pina acu' 2 ani a alergat in camp. european) -Utu Muresan, cu toyota superpreparata. pina aici cei tari.....dar vedem la sfarsit clasamentul, cati din cei de mai jos vor fi scrisi intre cei de sus, cursele de raid sint interminabile, orice se poate intimpla... -veteranul nea Ilie (tataie), care a mai facut surprize la anduranta cu un A240 , motor de toyota -inca un A super rally (care mai nou nu valoreaza masina cat suspensiile, pe dedesubt e Bowler "home made" ) -Atti Ferentz scoate 2 Lada Niva, una el, una niste prieteni care am inteles ca merg in CNR dar nu stiu nume, ambele echipate de curse -2 G clase , si ele echipate, chiar daca mai aproape de offroadd decat de raid, dar repet : la drum lung nu se stie , la vreme de ploaie nu se stie, si pina la urma, placerea conteaza. Plus ca baietii au antrenament si sint proprii lor mecanici. Asa ca, pina aici, se anunta cursa stransa, oricare dintre cei de mai sus poate face surprize. A sesizat bine Kess, nimic in campionat nu se mai poate schimba. Locul 1,2,3,4, sint clare : Bowler, Isizu, Toyota, Aro super rally. Deci toata lumea vine de placere. La "promo" pina acum sint anuntate vreo 3 nive, "copilul" Kess cu Range Rover ( :grin: ), o T. Lancruiser, o Mazda B2500, si chiar un Tuareg (s-ar putea). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 Am ajuns la start surprinzator de multe masini pentru rallyraid.Aprox. 20 Din cei cunoscuti:Domide- Satu Mare, Ferencz Atti ( a adunat o armata de Nive erau vreo 5-6 buc), fiul lui Victor Pop pe Mitsubishi Pajero , Carlo Marceghiano (sper ca am scris bine) Isuzu D-Max Timisoara , Aro-Rover Mihai Leonte (organizator) , Mercedes G-Biro Toni , Mercedes G-Bucuras Dan. Am vazut chiar un VW Tuareg cu numar de concurs sunt curios ca era de reclama sau chiar s-a dat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 Domide, din pacate nu a fost. ori e el suprat pe Brasov, ori e suparat pe rally raid...ori ceva. Dar au fost cei pe care vi i-am amintit mai sus. Iar tuaregul nu era de reclama. Era inscris la clasa promo, cgiar a ramas impotmolit in niste noroaie mari ( a scapat-o afara), dar in rest a mers misto.A mai fost un baiat cu o toyota landcruiser noua. Foarte misto a mers un baiat cu lada Niva, si Franco cu Mitsubishi . De bowler nu mai zicem nimic. Nu merge. aia e levitatie. Da nu inseamna ca dupa prima proba are jumatate de ora in plus. Nu. Nici noi, ceilalti nu putem spune ca ne-am facut de ras. Acum merg la culcare. Startul e dimineata la 7. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 Scuze l-am confundat pe masina lui Utu cu a lui Domide acum mi-am dat seama el cu un Patrol albastru concura 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 daaa....acum nu mai poti confunda nici toyota. E inconfundabila, adica Praf..praf..praf.... maine se termina. revin cu detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 daaa....acum nu mai poti confunda nici toyota. E inconfundabila, adica Praf..praf..praf.... maine se termina. revin cu detalii Bine ca Utu este teafar si din cate am inteles, chiar i-a placut. Va asteptam sa veniti sanatosi, cu poze si detalii. :1 hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 si, ca sa dau si pe forum, gluma de la festivitatea de premiere, la clasa Lada Nivea pe primul loc s-a clasat Jeep Wrangler........ LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 si, ca sa dau si pe forum, gluma de la festivitatea de premiere, la clasa Lada Nivea pe primul loc s-a clasat Jeep Wrangler........ Am mai auzit de tot felul de nume ciudate ... asa il chema pe pilot, nu??? :P :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 :ha: :ha: Glumele involuntare...cele mai savuroase! Asteptam si fotografiile! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 dupa ce ca era scris cu marker-ul, mai erau cateva si in ungureste, plus ca scrisul era execrabil. Dar am cotit-o ca la ploiesti si i-am strigat ba pe numele de familie, ba pe numele mic, functie de cel care era cel mai clar si mai sigur. Inedita a fost si prezentarea unei MULTIPLE campioane de yachting, pe care sincer, nu speram sa o vad vreodata in preajma unei curse de rally raid. Dar caile domnului sunt necunoscute. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 dupa ce ca era scris cu marker-ul, mai erau cateva si in ungureste, plus ca scrisul era execrabil. Dar am cotit-o ca la ploiesti si i-am strigat ba pe numele de familie, ba pe numele mic, functie de cel care era cel mai clar si mai sigur. Da la anul tot venim sa batem Wranglerul cu Ivanul nostru :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 si cateva poze... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 ... tot din ziua de vineri... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 ... si acuma cateva poze cu Range-ul in actiune... p.s. astept inca pozele de sambara unde, pe proba speciala, am zburat de pe macadam direct in maracini ... :P , a cotit drumul brusc... Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 mai nepoate, da tu te dai tare.....ai speriat toate potarnichile pe acolo :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 nu nene dar atata mo frecat cu W lui de ma face sa caut unul sa vad ce ii poate capul plus ca era o gluma nu trebuie sa faci caz din asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 da cu Nivele nu are nimeni poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 plus ca era o gluma nu trebuie sa faci caz din asta ma refeream la nepotul cu range ca s-a dat tare de tot. Cu W, fii sigur ca omul glumeste. Ca asa e felul lui. Hai ca in seara asta pun niste poze cu Nive. Pur si simplu n-am avut timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 Asteptam poze cu nerabdare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 OK asteptam am vazut ca tipul e criminal la capitolul gluma, am stat cu el in sosire la Papauti si era teroare. Asa sa tot stai de povesti cu un oficial care este destins si prietenos. Sa traiesti Nene :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Dracula Rally Raid - Brasov 7-9 Noiembrie 2008 Nimic nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate