danciucu Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 (editat) Re: TJ 2.5 - in pana de idei poti sa te uiti la mufa ta si eventual sa pui o poza Intr-adevar e foarte ciudata implementarea la multe masini, de ex la un chrysler din 2002 nu ma pot conecta, dar la acelasi model din 2001 , da. Logic ar fi fost ca motorul sa se incinga in oras, iar la viteza unde "bate vantul" in el sa aiba o racire mai ok Uite cum gandesc eu acum: Caldura disipata a motorului, pe langa alti factori, e direct proportionala cu cantitatea de combustibil pe unitatea de timp. Mai pe scurt , se disipa/degaja mai multa caldura cu cat arzi mai multi litrii pe minut ( secunda , ora, etc), sau ce energie degaja motorul. Acum calculul meu: -mers cu 100 km/h , consum 10 litrii / 100km. energie disipata: caldura de la 10litrii / ora. ( vb caldura degajata din arderea celor 10 litrii ) - mers cu 20km/h , consum 20 litrii / 100km, energie disipata: se ard intr-o ora 20km x 20 /100 = 4 litrii. Deci avem de comparat energia de la 10 litrii /ora ( autostrada ) vs. 4 litrii / ora ( oras ). Concluzia este ca radiatorul daca este infundat ar putea sa disipe cei 4 litrii / ora ( la mers in oras ) , dar cei 10 litrii /ora e posibil sa nu poata ( chiar daca scadem caldura cedata masei de aer care trece prin radiator la 100km/h pentru ca fiind infundat nu ii poate ceda caldura pentru care a fost calculat). Deci lucrurile au multe variabile. De exemplu la mine , la WJ, am si troliu in fata care mascheaza debitul de aer, dar cred ca si radiatorul infundat, caci acelasi fenomen am, pe autostrada la 120 la ora, peste 35 de grade afara, nu mai tine cum trebuie temperatura. In oras e foarte ok. Editat Octombrie 30, 2017 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 (editat) Re: TJ 2.5 - in pana de idei Are sens ce zici, o sa incerc si o curatare de radiator. Din ce vad in filmulet avem aceeasi pozitionare a pinilor. E foarte ciudat, pentru ca dupa diagramele gasite pe net nici a ta nu e OBD2. A ta e model de US? Ce tester Obd2 ai cuplat la ea? Daca ai unul al tau am putea sa il incercam si la mea? Editat Octombrie 31, 2017 de abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: TJ 2.5 - in pana de idei Incercarea a fost acum minim 3 ani cu un reader pe care nu.l mai am dar o sa fac un test cu cel actual sa vedem daca se conecteaza. In caz ca merge daca vrei eu ajung joi in buc si stau de la 9 la 18 in zona afi park cotroceni. Il iau cu mine si vedem. Masina e model EU. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: TJ 2.5 - in pana de idei Ar fi super. Da-mi de veste daca merge. Mersi! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Re: TJ 2.5 - in pana de idei L-am testat si merge. 1 XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: TJ 2.5 - in pana de idei A mers si la mine, multumesc Dan. Am facut rost si eu de un scanner OBD2, de pe OLX. Noroc ca era cu testare, primele 2 modele nu au mers, de abia al treilea a fost cu noroc. Protocolul ISO9141-2 e mai vechi si nu il au toate cititoarele. Acum sa vedem daca descopar ceva util. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate