bobita Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Buna ziua, Dupa cativa ani de inactivitate, mi-am dat seama ca-mi lipseste umblatul pe coclauri...asa ca sunt in cautarea unei masini potrivite:-)Mentionez ca am avut multi ani un Pajero cu care m-am inteles f bine.... Caut o masina cu care sa pot face iesiri cu familia,gen drumetie pe forestiere sau drumuri putin accesibile unui subaru forester, de ex... Deci obligatoriu LWB, cu oarece dotari legate de confort, gen AC, care sa fie intr-o stare estetica rezonabila, functionala tehnic, nu am timp sa stau sa repar la ea.Inteleg , evident, riscurile unei masini sh, dar nu vreau masini de genul "merge f bine dar mai trebuie schimbata aia si aialalta si...etc" Inmatriculata in Ro, fara probleme cu actele sau modificari majore, care sa imi faca probleme la un eventual itp mai serios:-) Daca are ceva imbunatatiri , gen o bara serioasa, troliu,suspensie, putina inaltare sau altele, repet, nu extraordinar de vizibile, cu atat mai bine. Fara englezoaice, vrea si nevasta-mea sa conduca:-) Fara bulgaroaice.Am avut si una si alta, dar tot romancele parca-s mai bune:-) O sa mearga si pe sosea...pana la munte, deci trebuie sa se conduca relativ apropiat ca masina stock. Prefer cutie automata si 4x4 permanent, genul celui de pe pajero sau toyota.Nu stiu cum e pe Nissan, dar nu vreau sa merg doar cu spatele, m-am obisnuit prea mult cu tractiunea integrala(toate masinile mele au , inclusiv cele mici:-)) Bugetul e undeva la 10000, poate depasi daca e ceva care sa ma dea pe spate:-)Dar nu ma deranjeaza sa fie si mai ieftin. Am vazut multe Patrol pe olx, de ex, sub bugetul asta, dar nu ma pricep la ele, daca aveti vreo sugestie, shoot! Am vazut si masina asta, https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95492-Toyota-Land-Cruiser-Prado-KDJ95-2001-163CP ,am luat si legatura cu proprietarul, e o varianta demna de luat in seama, dar am zis ca daca tot m-am hotarat sa dau bani, sa am de unde alege. Oferte pe pituionut@yahoo.com sau mp.Promit sa le analizez pe toate, oricat de fantasmagorice or fi. Multumesc! Bob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Octombrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Re: Cumpar 4x4 pt drumetie/off road moderat : LWB, volan stanga, inscrisa pe RO Am rezolvat problema, se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate