Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Iese cineva maine 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Eu as veni. Cunosti tu trasee prin zona ? Si daca sti, sunt cat de cat usoare ? nu de alta dar eu sunt incepator (in off-road) si nu prea stiu, plus ca nu am decat mt-uri si OME pe masina. Troliul o sa vina, dar mai e pana atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? nu cunosc trasee anume,dar gasim noi. cunosc cat de cat zona breaza/campina,unde am putea gasi ceva. eu nu am nici OME nici MT-uri,doar ceva blocante si multa nerabdare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Ok hai sa mergem. Am vorbit cu prietena mea si zicea ca nu am scos cateii de mult la plimbare asa ca vreau sa ii iau si pe ei si sa ii plimb. Deci o sa facem ceva pauze ca sa ii alerg si pe ei un pic. Propunerea mea e ca daca tot nu sti trasee si nici masina nu e echipata, iar eu nu sunt experimentat sa mergem in jurul bucurestiului. Stiu un traseu cat de cat ok intrew branesti - solacolu - nana jumate e drum exploatare iar restu e DJ...pe harta nu si in realitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? ok,suna bine,pentru ca azi e ziua mea si cine stie la ce ora ma voi culca. pe la ce ora vrei sa mergem maine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Nu sunt eu cu trezitul de dimineata, dar hai sa ne vedem la 11 la lukoilul din poantelimon (comuna nu cartierul). Daca nu sti unde e iti explic. Zic 11 ca sa avem timp sa si mergem sa si alerg cateii pentru ca nu vreau sa ne prinda intunericul. Da-mi pe pm nr tau de tel sa vorbim maine dimineata. Daca altcineva care stie trasee in jurul buc si vrea sa vina este binevenit. Noi mai asteptam pana la 11:30. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? sper sa ma trezesc la ora aia :) daca nu,o iei tu inainte si vin dupa ce termini cu cainii,abia imi beau si eu cafelele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? ok te astept pe tine si pe altii...care vrea pana la 11:30. LE: Scuza-ma, a fost ziua unui prieten ieri, azi da de baut, trebuie sa plec in curand si sunt cu mintea plecata la plimbare. La multi ani !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? multumesc,la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Nu uitati aparatele foto! La multi ani si distractie placuta ! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? si nu uitati ca la ora 17.30....deja e intuneric :grin: plecati si voi mai devreme....eu in general plec pe la ora 7...si cade muntele pe mine....voi trebuie sa mai si ajungeti la el :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Marius, e clar ca daca veneam la munte ne trezeam devreme. Dar avand in vedere ca nu mergem decat prin jurul orasului, e ok si asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Vezi ca o sa intarziem 15minute Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? da ce glumet esti....scuze ca mi-am spus parerea :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Vezi ca o sa intarziem 15minute @Daniel1234 & MPS: chiar nu va perimiteti sa va dati un telefon? Nu e cazul sa umpleti pagini cu discutii de genul asta. In afara de anuntul prin care rectutati doritori pt plimbare, pentru restul discutiilor de organizare exista mesageria privata precum si alte mijloce, gen messenger, mail, etc. Va rog sa rezumati discutia la ceea ce ar putea interesa si pe altii. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Iesire 02 noiembrie in zona Campina/Valea Prahovei/Cheia ??? Vezi ca o sa intarziem 15minute chiar nu va perimiteti sa va dati un telefon? . tocmai,ca nu mi-a raspuns la PM-ul pe care i l-am trimis si unde ii ceream numarul lui,asta dupa ce i l-am trimis pe al meu. asa ca trebuia sa-i spun in caz ca citea,ca o sa intarzii. e valabil si pentru Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate