alex44 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Salut, M-am hotarat din nou sa il vand :).....nu de alta dar nu am timp sa il plimb decat prin oras :(. Stiu ca mai era un post de acum in an , dar nu il gasesc...daca mai exista, rog pe cineva sa uneasca topicurile. Multumesc Pe scurt: - masina a fost a lui Sorin @atar , ce a aduso din italia si a inmatriculat-o pe Bulgaria - eu am cumparato acum aproape 5 ani cred de la el si anul aceasta am inmatriculat-o pe Romania, cand s-a scos taxa - prezentare: motor 2.5 TD , cu aproximativ 190 000 km (par reali :) ), echipare full Limited, fara trapa, dar cu pilot automat FUNCTIONAL :) - din toamna 2016 si pana anul acesta prin ianuarie a primit din nou capete de bara, pivoti, bara panhard fata MOPAR, ulei, cruci cardanice, BBS spate si bielete antiruliu fata, si 2 brate punte fata -de atunci am facut aproape 5000 km , din care 99,9% pe asfalt - MOTIVUL VANZARII! - acum 2 - 2,5 ani am schimbat bucsele la bratele ce tin puntile -acum 3 ani s-au schimbat uleiurile in punti si cutii - la inceput de 2017 prin aprilie cred am luat 4 anvelope noi 31x10,5 r15 Hankook Dynapro cu inscriptie M+S pe ele - are bara fata, spate, scut rezervor metalice(facute de sorin) si proaspat vopsite de mine; - troliu Tmax revizuit acum 3 ani si cu releu nou montat in compartimentul motor - kit suspensie arc+amortizor IRONMANde 2 ani si 10 000 km - jante wrangler intoarse si vopsite in culoare cu caroseria Masina bate/troncane conform varstei, dar nu din defect mecanic :) - hayonul Probleme: - rugina aripi fata si praguri - lsd-ul din punte fata nu prea merge...adica merge pe asfalt o tzara...dar in mocirla nu tine - ac-ul este dat jos - aveam o scapare la o imbinare...nu am gasit meserias in iasi cu scula necesara sa imi schimbe o-ringul....sanatate, l-am dat jos complet pentru o mai buna racire a motorului- se dau toate la pachet daca se doreste sa se puna din nou; Odata cu masina se mai dau "BONUS" pentru negociatori - NU se vand separat: - rezerva noua 100euro - caseta directie de rezeva 150 euro - am luat-o preventiv, sa fie - Hi-lift -100 euro - roof rack - jantele originale cu anvelopele originale Pret fix 5000 euro. telefon 0745311468 Alex, de preferat dupa ora 17 pentru a putea discuta linistiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Re: Vand ZJ GC 2.5 - "crocodilul" Istoricul masinii se poate vedea aici : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?77558-GC-ZJ-2-5-quot-Crocodilul-verde-quot-continuarea-)&p=869748&viewfull=1#post869748 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 Re: Vand ZJ GC 2.5 - "crocodilul" se poate inchide! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts