Bobitza Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Buget 3000 - 3500 Euro Va salut, Sunt in cautarea unui 4 x 4 de dimensiuni mici (3 usi), ideal ar fi un Jimny, o Vitara, un Samurai, un Feroza sau eventual un Pinin. In afara de incadrarea in buget, neaparat sa NU fie RUGINITA, volan pe stanga, inmatriculabila in Romania (cu toate actele in regula, fiscal...etc), motor sub 2 litri benzina si de preferat injectie (nu injectie directa, pentru a putea fi montat GPL). Sunt deschis si la alte variante decat cele mentionate de mine mai sus, postati aici sau privat . Multumesc anticipat . Editat Octombrie 19, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 Salutare. ti-am dat mesaj privat, am eu Feroza de vanzare . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 Salutare. ti-am dat mesaj privat, am eu Feroza de vanzare . :) Pai, pune anunt si arata-i ce vinzi ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 Sa fie asta? https://forum.club4x4.ro/showthread.php?94583-Daihatsu-Feroza-pe-GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALECU360 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 salut, daca te intereseaza un jeep wrangler eu il vand pe al meu, detaliata povestea lui este in linkul care ti l atasez. vine si cu soft top si hard top. este pe bulgaria, dar este pe numele meu intrucat eu am rezidenta si in bulgaria, pot sa te asist daca doresti sa o inmatriculezi in romania, sau sa o pastrezi in bulgaria. linkul despre care vorbeam https://www.olx.ro/oferta/jeep-wrangler-tj-4x4-ID9Flj1.html eu caut sa cumpar o masina pentru drumuri lungi si plictisitoare pentru munca deci sunt deschis si la un schimb. multumesc anticipat forumului 4x4 , big up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 Salut Alex, Multumesc pentru oferta insa este cu mult peste bugetul meu si nici nu prea se pliaza pe ceea ce caut eu (avand motor de 2.5 litrii). Spor la vanzare ! PS scaunele sunt de Fortwo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALECU360 Postat Noiembrie 28, 2017 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Re: Cumpar 4 X 4 da scaunele sunt de la fortwo, cele de jeep iti crapa spatele in ele si daca mergi fara usi, ai sanse mari sa cazi din ele. astea de la fortwo sunt undeva intre confort si cele sport tip cochilie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Ianuarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2018 Re: Cumpar 4 X 4 Rog un moderator sa inchida. Multumesc anticipat. PS La multi ani !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate