shopy Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Folosita ocazional, incape fara probleme in portbagaj (pe lat), se vinde pentru ca am doua. Pret 99 lei, a costat in jur de 160 la achizitie. 0722497066 sau PM E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Noiembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2017 Re: Vand lopata inox Lux-Tools de portbagaj Valabil, 90 ron. E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Re: Vand lopata inox Lux-Tools de portbagaj Valabil, 85 lei! Inox, nu tabla moarta ...:top E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Re: Vand lopata inox Lux-Tools de portbagaj Acuma eu nu am mai vazut inox cu urme de rugina pe el.....la tine ori inox ori e doar cromat? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shopy Postat Decembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2017 (editat) Re: Vand lopata inox Lux-Tools de portbagaj Ma indoiesc ca un magazin ar scrie 'inox' si ar vinde altceva! Este vorba de OBI, inainte de a pleca din Romania, mai exact fostul magazin din Pallady. Editat Decembrie 3, 2017 de shopy E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate