calin SB Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Suzuki Vitara metal top, 2+1 usi, motor Peugeot 1905 cmc TurboDiesel , stare foarte buna, fără rugină, 4x4 decuplabil greu si usor, mrl-uri automate, servodirectie, consumabile schimbate la zi, cauciucuri aproape noi (M+S), carlig de remorcare, overfendere, tapiterie in stare foarte buna, inmatriculat. Masina functioneaza fara probleme. Folosita ca masina de sezon (a treia masina a familiei, foarte putin rulata offroad). An fabricatie 1998, 78600 km, ITP valabil martie 2019. Nu merge foarte repede, dar merge oriunde! Pret 3750 euro. Tel 0745-307743 Împreună cu maşina se poate vinde şi un set de 4 roţi de off-road cu jante Dotz Dakar 15xJ7 ET-12 şi anvelope BF Goodrich AT 215/70R15 rulate maxim 1000 km, la preţul de 600 euro (vezi foto); portbagaj din ţeavă rectangulară 20x30 mm şi tablă striată de Alu la preţul de 200 euro. Atenţie!! Roţile şi portbagajul NU se vând separat de maşină! Rog nu insistaţi inutil! Nu reusesc sa atasez poze... Daca nu-i suparare mare, atasez link-ul de pe olx: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-vitara-diesel-ID9xS4p.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Atasezi poze sau iti vinzi masina pe OLX. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcosmin Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Poti pune poze cu tinypic. com sau orice alt site de upload. Pui poza acolo si apoi dai paste la link-ul pe care ti-l dau ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 22, 2017 Share Posted October 22, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Atasezi poze sau iti vinzi masina pe OLX. Corect ! Citeste mai jos si vezi ce ti-a scapat : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin SB Posted October 24, 2017 Author Share Posted October 24, 2017 (edited) Re: Suzuki Vitara diesel Cum am scris mai sus, nu stiam cum se pot atasa poze. Nestiinta mea a provocat iritare unora... Noroc ca cineva m-a luminat! Multumesc Astral! PS Te rog sa stergi ultima fraza din postarea nr 1. Edited October 24, 2017 by calin SB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Nestiinta mea a provocat iritare unora... Nu s-a iritat nimeni. Ti s-a adus doar la cunostinta ceva ce se aplica la toata lumea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin SB Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Anunt valabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin SB Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Se poate lua in discutie si un schimb cu microbuz de 8+1 locuri, a.f. dupa 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calin SB Posted November 26, 2017 Author Share Posted November 26, 2017 Re: Suzuki Vitara diesel Inca este valabil anuntul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts