SilenceDJ Postat Octombrie 30, 2017 Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Cumpar scarita pentru acces roof rack pt toyota 100. Prefer sa fie din aluminiu, daca nu si din shier'. Contact pe PM. Multumesc Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Scarita acces roof-rack De-ai sti tu de cand pandesc eu asa ceva.....:al REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Re: Scarita acces roof-rack Astrale, am gasit la 2 din firmele care vanda ccesorii, de aluminiu inca. Dar poate este un coleg care nu o mai foloseste si vrea sa se desparta de ea, incercam :) luni imi ajunge portbagajul de aluminiu si vreau sa le dau impreuna la vopsit....argintii nu arata bine pe masina mea. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2017 Re: Scarita acces roof-rack valabil, se pare ca cei 2 furnizori nu mai au pe stoc si nu aduc in viitorul apropiat :( Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2017 Re: Scarita acces roof-rack de actualitate Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate