mosu Postat Noiembrie 1, 2017 Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 de vanzare toyota 80 jumatete de milion de km 5 cauciucuri noi, piele, incalzire in scaune, geamuri electrice, troliu 6t, fuge pe autostrada cu viteza legala, consuma 20 cand merge cu peste 130 km/h nu tremura, nu bate, nu trage st, dr, nu papa ulei, fara rugina, merge lin ca un turism! la deal e mai puturoasa ca de, are sosonii marii servisata la timp de mine si reparata si servisata de dojo de fiecare data cand a fost in prejma motivul vanzarii: nu are COC! telefon de contact:+33760430835 valabil non stop si pe whats app, facetime pret: 11000 euro ps: am inteles ca apare o noua taxa de inmatriculare indata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Lc80 Reducere 25% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 (editat) Re: Lc80 Salut! Am cateva intrebari :e inmatriculata pe persoana fizica sau juridica?; aer conditionat are (in anunt nu ai scris ca ar avea dar zic sa intreb)?; manuala/automata?; banuiesc ca e varianta fara turbina? ceva poze cu interiorul si pe sub ea? Merci Editat Ianuarie 4, 2018 de Maresalul http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 5, 2018 Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Re: Lc80 Ce implica faptul ca nu are COC daca e deja inmatriculara in Ro? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Re: Lc80 Ce implica faptul ca nu are COC daca e deja inmatriculara in Ro? :) eu traiesc in franta, unde nu o pot inmatricula pentru ca nu am acel COC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Ianuarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2018 Re: Lc80 Salut! Am cateva intrebari :e inmatriculata pe persoana fizica sau juridica?; aer conditionat are (in anunt nu ai scris ca ar avea dar zic sa intreb)?; manuala/automata?; banuiesc ca e varianta fara turbina? ceva poze cu interiorul si pe sub ea? Merci persoana fizica, cu aer conditionat, manuala, banuiesti bine, poze interior saptamana viitoare cand ajung acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Re: Lc80 Salut ... Este autoturism sau autoutilitara? LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Re: Lc80 Salut ... Este autoturism sau autoutilitara? Vezi in prima postare poza aia mica cu copia dupa talon !! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Re: Lc80 Dragilor, Doamna alba a plecat azi la Arad. E pe maini bune! Se poate inchide topicul! multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate