Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere locatie REVELION 2009

asfalttango

Postări Recomandate

Datorita faptului ca m-am motorizat 4x4 imi doresc sa folosesc orice motiv pentru a intilni muntele si natura.

Urmaresc sa gasesc locatii care sa imi permita o cazare gen pensiune (fara fitze-cer doar curatenie,apa si caldura) si care sa ofere si perspectiva unor plimbari off-road soft.Visez la un revelion facut in jurul gratarului cu un foc de tabara si cu ceva vin fiert,tuica,slana,ceapa...etc

Astept cu interes orice propunere(si fotografiile sunt mai mult decit binevenite) si daca ar mai fi cineva interesat de acelasi lucru as fi foarte bucuros.Eu intentionez sa particip cu sotia si fetita de 4,5 ani.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propunere locatie REVELION 2009

Arata foarte bine si sunt si multe de vazut in zona :h5 ....Vad ca in fotografia de pe site au chiar un PAJERO SPORT cum am luat si eu... :banana :banana

Orice nr de telefon,site,link,foto sunt mai mult decit binevenite...

Link spre comentariu

Botiza e ok ,e din povesti, am fost de 2 ori.

Vara faci 11-14 ore pana acolo, daca si ninge... pleci de la Craciun sa ajungi la Revelion acolo. Iar cu un copil de 4 ani eu nu am curaj sa plec in Maramures.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

... Iar cu un copil de 4 ani eu nu am curaj sa plec in Maramures.

Asa ai spus-o e parca aici in Maramures e plin de capcauni care mananca copii. :P

Link spre comentariu

si maramuresu intruneste conditiile tale. daca te hotarasti poti sa iti dau niste numere de tel de pe-acolo. Eu am facut 2 revelioane in botiza.

Da-mi mie niste numere de telefon. Nu de alta dar au fost fetele acum cateva saptamani sa caute o pensiune pt revelion si nu au gasit nimic liber.

Link spre comentariu

Asa ai spus-o e parca aici in Maramures e plin de capcauni care mananca copii. :P

Doamne fereste, stii bine ca nu-i asa, iubesc Maramuresul. Dar pana acolo drumul e jalnic si foarte lung (peste 700km), iar daca ninge poate deveni si mai lung orice 4x4 ai avea.

Acum 2 ani am facut 9 ore si am consumat 47 litri motorina de la Buzau la Galati (129 km) dupa o ninsoare de o noapte. Inchipuie-ti sa ai si un copil atata timp in masina pe -17 grade.

Link spre comentariu

Doamne fereste, stii bine ca nu-i asa, iubesc Maramuresul. Dar pana acolo drumul e jalnic si foarte lung (peste 700km), iar daca ninge poate deveni si mai lung orice 4x4 ai avea.

Acum 2 ani am facut 9 ore si am consumat 47 litri motorina de la Buzau la Galati (129 km) dupa o ninsoare de o noapte. Inchipuie-ti sa ai si un copil atata timp in masina pe -17 grade.

:grin: :ha: M-am prins man...am vrut doar sa te necajesc putin... :ha:

Link spre comentariu

Eu am vorbit in principiu pentru perioada 8 ian. - 15 ian.2009 , la o mica pensiune(4 camere) in localitatea Fundata , pe culoarul Rucar-Bran . Zona este superba , intre muntii Piatra Craiului si Bucegi , pensiunea este extra , bai in camere etc. , pretul bun , altitudinea este 1400 m. Mergem doua familii si ocupam trei camere , deci una ar fi libera , iar cel mai interesant lucru : avem si doua "maimuţici" tot de 4ani si jumatate. Am mai fost(suntem "turişti de profesie") acum 3sapt. tot la aceasi pensiune si este super. Daca va tenteaza si va convine data.........

Oricum pt. Revelion totul este full peste tot.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Da-mi mie niste numere de telefon. Nu de alta dar au fost fetele acum cateva saptamani sa caute o pensiune pt revelion si nu au gasit nimic liber.

in general, conditiile sunt rustice (sobe cu lemne, boilere cu lemne pentru apa calda) insa e curat, oamenii sunt de treaba, palinca curge rauri, mancarea e gustoasa dar fara fitze (daca aveti prieteni manechini sau la cura nu-i duceti acolo ca nu au ce sa manance). Recomand sa aveti la voi vinuri ca sa ardeti grasimile de la fiecare masa

Eu acum 5 ani am stat la Maria Petreus - 0262 334198

Acum 2 ani la familia Dolca - 0262 334229

O sursa buna de locuri de cazare este doamna Victoria Berbecar (sotia preotului din Botiza) - 0262 334207 sau 0262 334107

Bafta! O sa fie complicat sa mai gasiti ca e cam tarziu. Dar incercarea moarte n-are.

Link spre comentariu

Eu am stat la d-na Poienar anul trecut 0728662562 - foarte bine, curat , lemne, mancare delicioasa, casa de OAMENI

si acum 2 ani la Costinar tot in Botiza (din pacate nu mai am nr.) mai comercial dar totul ireprosabil.

Link spre comentariu

Multumesc mult tuturor pentru interesul aratat si pentru avertizarile privind conditiile de iarna.Sunt genul care ascult sfaturile celor mai experimentati.Asa ca orice sfat este binevenit.

@clauho....Multumesc de invitatie.Daca ar fi numai dupa mine as face la fel ca voi...as pleca la munte dupa nebunia REVELIONULUI...(costuri mai mici,mai liber,liniste mai multa,etc).Problema este programul sotiei ca pe al meu mi-l fac singur....Cunosc culoarul RUCAR-BRAN si este super...Incerc sa trag niste sfori si sa duc munca de lamurire....In caz pozitiv va contactez pe PM.

Link spre comentariu

Vizitator adminsdc

Datorita faptului ca m-am motorizat 4x4 imi doresc sa folosesc orice motiv pentru a intilni muntele si natura.

Urmaresc sa gasesc locatii care sa imi permita o cazare gen pensiune (fara fitze-cer doar curatenie,apa si caldura) si care sa ofere si perspectiva unor plimbari off-road soft.Visez la un revelion facut in jurul gratarului cu un foc de tabara si cu ceva vin fiert,tuica,slana,ceapa...etc

Astept cu interes orice propunere(si fotografiile sunt mai mult decit binevenite) si daca ar mai fi cineva interesat de acelasi lucru as fi foarte bucuros.Eu intentionez sa particip cu sotia si fetita de 4,5 ani.

Salut , eu merg de 4 revelioane la Bolboci. super cabanieri, drumuri de munte, conditi fara prea mari pretentii, pret OK, offroad soft. cred ca au si un site

Link spre comentariu

un alt loc frumos este Pensiunea Dumbrava situata pe Valea Cernei la aprox 12 km de baile herculane. zona este superba! in apropiere se afla Varful Godeanu,Cerna Sat (lacul lui iovan),unde sunt si niste trasee super! daca va intereseaza contactati-ma sa facem rezervari

http://www.herculane.info/index.php?opt ... d=43&id=46

Link spre comentariu

Din cite am inteles se vede cam rar zapada in zona Herculane...Pe valea CERNEI am fost prin 1987...am ajuns pina aproape de izvoare pe linga baraj...Zona este cu adevarat super...Punem in balanta si ...hotarim...

Link spre comentariu

si eu.... de fapt nevasta, la urgente ...dar sta cu ea

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Deocamdata nu am rezervat nimic...Stringe cineva o gasca mai mare :ha:

Orice idee si recomandare este binevenita :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare