Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere locatie REVELION 2009

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Propunere locatie REVELION 2009

Eu cu o gasca de vreo 10 oameni din Suceava si inca vreo 10 din trupa de ARO-isti din Iasi vom pleca de pe 26 Decembrie pe Rarau la Cabana Pastorala. Mai mult ca sigur, din cei 20 de oameni care urcam, o sa ramanem cam 10 si pe perioada revelionului... ca deh... ninge, ne impotmolim, e viscol... frig...tre sa ne incalzim :x ... si coboram in 2009... poate se indreapta vremea. :grin:

Conditiile sunt ca la orice cabana pastorala din varful muntelui. Numai ca noi mai avem curent electric si apa calda la boiler pe lemne. Pretul de cazare pe om, e undeva pe la 30 de lei/noapte. Sigur vom sta cel putin 3 zile. Daca "vremea" :x va tine cu noi... poate coboram pe 29 dimineata si ne indreptam catre cabana Giumalau... de pe varful Giumalau... Oricum, de pe 26 pana pe 29 e asigurata cazarea. De pe 29 incolo... om` trai s`om vedea...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propunere locatie REVELION 2009

Suna bine daca as fi eu si sotia.....dar avem si kinder-ul dupa noi si nu imi pot permite sa ramin blocat....ca nu pot sti ce se intimpla.Multumesc de propunere :h5

Oricum Suceava este in plan pentru la vara...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare