Petregabriel Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Va salut pe toți , tocmai mi-am achiziționat o noua mașina, un hdj 80 1993 . . As vrea sa ma alătur vouă . Sfaturile sunt binevenite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Bine ai venit si s-o stapanesti....voios ! :h5 Sfaturi, referitoare la ce ...? In afara de o suspensie OME cu inaltare de 2" (~5cm) si anvelope de maximum 33/12.5, nu-ti mai trebuie decat....motorina si timp liber ! :wink: Restul (troliu, roof-rack, etc), asa cum le spune si numele, sunt doar accesorii si pe astea le vei pune pe masina sau nu, in functie de ce vei face cu ea. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Mulțumesc de răspuns , mașina tocmai a intrat in Reconditionare șasiu plus caroserie , avea deja suspensie ome și anvelope 285 70 16 , bara arb , snorkel , troliu warn , portbagaj plafon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Mulțumesc de răspuns , mașina tocmai a intrat in Reconditionare șasiu plus caroserie , avea deja suspensie ome și anvelope 285 70 16 , bara arb , snorkel , troliu warn , portbagaj plafon. Cine iti face lucrarea ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mm Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Sa vedem pozeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Eu îmi fac lucrarea , am un service , cu pozele ese cam greu ca nu reușesc sa le pun deloc , cred ca trebuiesc redimensionate . Dacă aveți whatsap va pot trimite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Eu îmi fac lucrarea , am un service , cu pozele ese cam greu ca nu reușesc sa le pun deloc , cred ca trebuiesc redimensionate . Dacă aveți whatsap va pot trimite . Da, intra-adevar pozele trebuie redimensionate, iar mai jos gasiti tot ce trebuie facut : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 (edited) Așa a inceput totul , de la un banal schimb de plăcute de frana , inițial asta am vrut căci nu prea avea frane :) Intai plăcute de frana , apoi mecanicul a zis ca ar trebui și discuri , nu erau tocite dar erau pătrunde un pic de rugina , mașina a stat destul de mult, după ce ne-am apucat de desfăcut am constatat ca și Etrierii erau cam blocați așa ca am comandat și etrieri spate , cei din fata au fost recondiționati cu kit de reparație ....... Edited November 14, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOYO L Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Întâi plăcute de frâna , apoi mecanicul a zis ca ar trebui și discuri , nu erau tocite dar erau pătrunde un pic de rugina , mașina a stat destul de mult, după ce ne-am apucat de desfăcut am constatat ca și Etrieri erau cam blocați așa ca am comandat și etrieri spate , cei din fata au fost recondiționat cu kit de reparație ....... Nu arata rau masina, sa o noroiesti sanatos ! LJ 7O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 (edited) Mulțumesc mult , sunt încă la început , astept invitații de Weekend :). Momentan încă mai am de munca la ea .. După ce am schimbat frânele și am montat tot la loc am făcut aerisirea și o conducta a cedat și in acel moment mi-am dat seama ca dacă vreau sa ma bucur de aceasta mașina trebuie sa o iau bucățică cu bucățică și sa schimb tot ce nu este bun......:) Edited November 14, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 wow, frumoasa, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, bravo si pentru reconditionare. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 14, 2017 Share Posted November 14, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Da, super masina ! Te cam invidiez....si destul de multi de pe aici ! :ha: De curiozitate, daca ne poti spune, cam in ce bani ai luat-o si cand ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Naşpa! Rău! Te compătimesc, nici nu ştii în ce te bagi! Scapă de ea cât poţi mai repede, chiar şi cum arată acum! Ca să-ţi scurtezi suferinţa, foloseşte cu încredere PM-ul! Poate te pot ajuta....:wink: Spor la treabă şi să ne ţii la curent cu etapele (re)facerii! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Munca continua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 16, 2017 Author Share Posted November 16, 2017 (edited) Re: Noua mea mașina hdj 80 Începe montajul șasiului Edited November 16, 2017 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 (edited) Re: Noua mea mașina hdj 80 Prea repede! Prea bun! Prea ca numai la unii! Observațiile care ar putea fi făcute, pe ici pe colo, ar fi considerate cârcoteală. Spor la treabă! Edited November 17, 2017 by pmstancu AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 17, 2017 Author Share Posted November 17, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Mulțumesc mult , Observațiile sunt binevenite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 După uscarea completa a vopselei (7zile ) începem cu montarea punților , și ușor ușor încep și pregătirea motorului ( inițial am vrut sa schimb doar garnitura la capacul culbutorilor, distribuția și pompa de apa , ceva simeringuri ) dar mecanicul meu nu ma ascultat și uitați ce a ieșit ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Continuam..., mașina pe parte de caroserie era extraordinar de buna cu mici urme de rugina pe partea inferioară , am curățat tot ce era de curățat , ,sablat , mult praf înghițit , Etc....am tratat și apoi am terosonat tot, apoi vopsit și lăcuit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Arata bine tare. Intrebare , unde o restaurezi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 La mine la service fac mașina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Mulțumesc mult pt apreciere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetu Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Daca tot e desfacuta...un upgrade la turbo si pompa de injectie nu te tenteaza sa faci? Cu o turbina high flow, un intercooler bun, o pompa de injectie in mintile ei si bine reglata poti scoate usor din motoarele astea 200 cp si 650 nm. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petregabriel Posted November 18, 2017 Author Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Sincer ma interesează dar ideea este ca aș vrea sa ma plimb cu ea cât mai repede căci nu am apucat sa merg deloc cu ea , am vrut O banala revizie la sistemul de frânare și uite unde am ajuns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodoo Posted November 18, 2017 Share Posted November 18, 2017 Re: Noua mea mașina hdj 80 Sa o stapanesti sanatos....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts