xnx Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 (editat) Salutare Am un troliu prin garaj PE care nici nu-l repar, nici nu-l folosesc și ma încurc de el A fost pe un Defender mare câțiva ani,pana de curând a funcționat, însă la un mic impact a fost lovita cutia de relee crăpată ...nu știu dacă mai funcționează ca are fire rupte in cutie Cine îl vrea trebuie pus la punct curățat ca are piulițe ruginite ...etc Se vinde cu - doua telecomenzi ca noi cu fir și fără-cablu-role de ghidare cam incomplete (vezi foto) Nu știu marca și nici puterea dar este model mare A fost folosit foarte rar in viața lui de câteva ori doar pe la pescuit— se poate vede starea telecomenzilor care sunt ca noi Preț 150€ 0744340004 Editat Noiembrie 27, 2017 de Astral -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Re: Troliu mare și puțin defect-150€ Vandut Sar’mana de găzduire anunt -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate