calinvas Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Salutari, Ma tenteaza sa ies Sambata 8 NOV un pic cu masina. Tinta mea ar fi Pirtia din Azuga Plecare - SUS . As pleca Sambata la 7:00 de vizavi de McDonald - Prisma si m-as intoarce seara. Daca are cineva idee despre un traseu in acea zona si ma poate ajuta cu niste sfaturi as fi foarte bucuros. Am vazut de pe terasa cabanei Susai un virf de munte cu o stana pe el , parea de asemenea interesant. Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Sambata 8 NOV - iesire Azuga Salut, poti sa mergi de la partia de schi mai departe pe drum forestier spre Sacele si la un moment dat, dupa vreo 10 km, se face un drum in stanga peste un pod care urca spre Susai (ai si indicator). Pe acest drum iti poti incerca foarte bine masina. Am fost pe acest drum acum 3 saptamani, dar din pacate nu am putut urca pana la Susai pt ca una din masinile cu care am fost avea radiatorul pe exterior murdar si ii fierbea motorul foarte usor. Este un drum care merita de incercat. Apoi din Susai poti sa cobori in Predeal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 Re: Sambata 8 NOV - iesire Azuga daca urci la Azuga la capatul telescaunului este o poteca care te duce in satul Secaria. De acolo poti sa alegi sa mergi spre Comarnic sau spre Valea Doftanei apoi la Campina. Drumul nu este f. spectaculos daca mergi cu masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Sambata 8 NOV - iesire Azuga atunci recomand un iepure :ha: :ha: :ha: as fi venit si eu dar am un pic de treaba la Piatra neamt :sr zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate