kye04 Posted December 31, 2017 Share Posted December 31, 2017 Salut. Va propun in acest thread sa ne cunoastem si sa planificam impreuna iesiri in judetul Constanta. Exista deja marele club de offroad al lui Marius Dinu in care ma consider si eu participant, insa evenimentele de offroad de acolo sunt relativ rare. Ma gandesc sa postam aici cand si cine are chef de iesit, cine stie cum ne grupam si descoperim locuri si prietenii noi. Momentam noi suntem vreo 4-5 din Mangalia care iesim prin imprejurimi. Aproape in fiecare Duminica iesim la o tura prin imprejurimi. Cine doreste sa ni se alature e binevenit. Daca voi faceti iesiri in locuri din judet, anuntati aici si poate ne alaturam si noi sau altii apropiati de voi ca locatie. Astept cat mai multi constanteni in acest thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditza08 Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 Re: Iesiri in judetul Constanta Da-mi un semn cand iesiti voi, o sa vin si eu daca-s liber. In Medgidia suntem cam putini care iesim la noroi. Marea majoritate care au masini de offroad sunt vanatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts