nissan4x4 Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 cutia de viteze automata in 4 tr, cu care mi-am dotat agregatu' mi-a dat constant intepaturi de inima in off road deoarece: 1. nu pot doza cuplul transmis la roata cum vreau 2. ma inteapa inima pe coborari, frana de motor fiind simbolica, se icing franele de iese fum din ele, fiind ne nenumarate ori nevoit sa le sting cu cola 3. pierd cam 30CP din puterea motorului, dupa spusele unor baieti din state , ca sa invart oarece pompe si acarete in ea, frictiuni 4. reductorul e planetar cu rap de demultiplicare prea mare in reductie si cu lant pe deasupra, are un sist tampit de culisanta pt cardan spate care imi da mari batai de cap , si nu reuseste sa compenseze amplitudinea deplasarii axei spate 5. desi i-am facut un sist de blocare electrica a convertorului, prea mare lucru nu se simte AM HOTARAT...............ma intorc de unde am plecat.............cutie manuala. Si pt a face treaba ....treaba, am achizitionat prin intermediul unui coleg forumist.........o cutie manuala SM445 de camion Chevy (chestie RARA) , in 4 tr din care prima e tr de greu ( 6;1) apoi vine tr I cu 3:1 si un reductor NP205 fara lant, numa cu pinioane strong ADEVARATE. Pesele nu au pic de aluninuu, sunt chestii de fonta bruta. Trebile astea au fost montate pe un motor 7300 cmc, da vin bine si pe 6200 de pe Nissanul meu. Discul de ambreiaj e monstruos fata de cel original de Nissan, e ca dim cam cat ala de pe capul tractor Iveco Stralis ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Deci pana la urma tot astea cu roti dintate sunt mai de incredere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 Arata impresionant :shock: Iti urez spor la lucru ca o sa ai nevoie :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Spor la treaba ,sa iasa bine camionul :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Multa bafta !!! :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Spor la treaba si sa iasa bine. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 La cum l-am cunoscut eu pe Luigi, sunt convins ca iese treaba buna ... spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 La o asa cutie ar merge genul asta de motor...cred... nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 cam seamana cu ce am eu pe masina V8..........6200cc ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate