Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire soft pe langa Bucuresti 13/14 ianuarie

nes85a

Postări Recomandate

Salutare! Daca are cineva placerea sa iasa cu un mega incepator la o iesire soft pe langa bucuresti (30-40 km maxim departare) sambata sau duminica (13/14 ian) mi-ar face placere. Abia acum imi intra microbul in sange, asa ca momentan nu am decat o Honda CRV cu anvelope M/T si o sufa de tractare 🙄, deci ne trebuie ceva “ușurel” . Nu am participat la nicio intalnire, deci nu cunosc trasee sau “gropi” prin apropiere, asa ca v-as fi recunoscator daca mi-ati indica cateva, chiar daca nu puteti sa ma insotiti.

Toate cele bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire soft pe langa Bucuresti 13/14 ianuarie

Merci de invitatie ! In principiu am ceva programat pt acel weekend, dar o sa fac tot posibilul sa-mi modific programul, astfel incat sa ajung, pentru ca mi-ar placea tare mult. Ce se intampla mai exact la intalnire? Un gratar un paharel sau si traseu? Se ramane peste noapte?

Editat de nes85a
Link spre comentariu

Re: Iesire soft pe langa Bucuresti 13/14 ianuarie

@nes85a cred ca ti-ar sta bine printre posesorii de Dustere, se mai fac iesiri soft spre mediu unele chiar frumoase doar ca noi vorbim mai mult pe fb.

La intalnire se sta, se socializeaza, se bea daca ai sofer, se face un gratar, se baleste pe langa masinile unor colegi :))

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare