john.helot Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 M-am gandit sa facem o iesire in perioada 15-16 nov ,iesirea se va face duminica 16 cu ajutorul lui Marius Turagmes care cunoaste foarte bine zona. Pe 15 o sa plecam pe la ora 15.00,ne cazam... :x ,si alte cele... dupa care a 2 zi ne bem cafeaua si la 10 plecam pe traseu. Recomand pensiunea WOLF care are in incinta super market, bowling, biliard si conditii foarte bune! astept si sugestiile voastre ! Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie ma bag :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie De principiu si eu merg! Ramine sa rezolv cite ceva si dau raspunsul final! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie am gasit siet-ul de la hotel http://www.complexulwolf.ro/content/html/hotel.htm KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Salut! Unde e locul de intalnire pentru plecare? Sau ne intalnim direct la Wolf? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Salut! Unde e locul de intalnire pentru plecare? Sau ne intalnim direct la Wolf? eu cu johnhelot lucram in acelasi loc si plecam sambata la 15.30 spre wolf (de la benzinaria petrom de pe kogalniceanu cu vasile parvan) daca vrei poti atunci sa vi sau ne intalnim la wolf direct! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Nu e o idee rea, sper sa apuc sa montez ce am demontat de pe masina. Cred ca vin si eu. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Bre.....sunteti plecati cu capul..... Off-topic:cred ca trebuie sa sparg ceva gen banca sa nu mai muncesc niciodata..... Cum sa plecati bre asa tirziu......se pierde timp serios de :x :h5 :ha: :P :banana :ha: si multe altele,pls ca nu toti alearga spre lupii aia cu 120/h...... Se pleaca in etape,de dimineta care poate,si la 15.30 cine nu poate mai devreme......si intilnirea in centru este cam peste mina ,hotariti pe unde se pleaca si pe unde se iese din Buc,poate asa este mai la indemina de intilnit pt toata lumea...... Ar trebui facute inscrieri ferme ca trebe sa ocupam locuri la lupi :ha: inca de Miercuri-Joi si intrebat dak se poate cu cutu-cutu de dif marimi! Parerea mea,parol! :ha: :pr Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie cu cutu -cutu e greu...macar al tau e mic...as fi venit si eu dar merg la buzau zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie si ce daca e mic? :grin: noapteala latra pe oricine si de dincolo de usa pare urias :ha: :ha: noroc ca-l ajuta fata de cersetor :grin: grea alegere pt mine...la Buzau se anunta treaba...la Bv prietenii.....greu rau... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie asa e ...e greu dar am ales inainte sa apara topicul asta :p zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie hai sa nu decidem pe timpul nimanui, iesirea pe munte este duminica , serviciul e servici ca de acolo ne vin veniturile , asa ca pot veni si duminica dimineata care vor sa iasa pe munte. vb cu john si stabilim si o locatie afara dar ne pierdem timpul cu iesirea din bucuresti si nu poti aproxima in vre-un fel ora de iesire afara bucurestiului. ne mai gandim si vorbim nu vrem sa fim injurati ca nu ajungem la ora stabilita in afara bucurestiului si pe tine rzv poate iti mai dau ceva de :x si dormi in wc ca stii ca am mai patit-o noi :care KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie cel mai sigur si mai sigur.... e intalnirea in parcarea de la Wolf....la Bran.....si ptr cei care vin de sambata si ptr cei care vin duminica.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Salutare la toata lumea,hotel WOLF este rezervat in weekendul asta,asadar ramane doar intilnirea acolo,pt.dormit si :x ...astept si recomandarile voastre. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Eu recomand aici http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-br ... 26285.html Au liber : 4 camere duble la 140 ron, 4 vile cu 2 dorm.si living,4 pers.la 340 ron/vila 2 vile pt.8 persoane la 700ron/vila KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Salut! Unde e locul de intalnire pentru plecare? Sau ne intalnim direct la Wolf? La Wolf ne intilnim duminica dimineata la 10.Pt plecare si... :x ..:h5 trebuie sa stabilim locul de cazare pt.sambata. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie am sunat si am rezervat deja o vila de 4 pers si o camera dubla! :h5 mi-a zis ca este situat chiar vis-a-vis de benzinaria petromidia de la intrarea din bran :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie :off -pe tine rzv poate iti mai dau ceva de :x si dormi in wc ca stii ca am mai patit-o noi - Asta-i tare...... :ha: :ha: :ha: ,ceva de baut a fost din belsug in seara aia,partea tare a fost ca eu m-am ales cu o ....baie zdravana in toaleta fetelor..... :top :as :pt iar fratele Vali a ajuns la spital....... insotit de partea a doua a fetelor si le explica asistentelor din ochi ce a patit el ca gura nu putea s-o miste si cind o deschidea avea aceeasi problema cu limba.... :pr :we :pr1 :dr :cr1 :dr :pr1 :we :pr :ha: :ha: :ha: Observati va rog ca :top :as :top :as partea feminina era foarte numeroasa....... :grin: ce tinerete,laser frate! :h5 :be :2dr Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie pana acum suntem asa ; -RZV & wife (nissan patrol) -john& sormea`+ ane (toyota land crusier) -adi+prietena (mitsubishi pajero) -dan+prietena sau prietena pritenei :ha: (mitsubishi pajero) -eu cu nevasta (mitsubishi pajero) -marius c alias turagmes (suzuky samurai) -radu+prietena (nissan patrol) -razvan+sotia (toyota 4 runner) -pury singur (toyota lc ht safari) lista e deschisa, mai adaug pe cineva? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Pai...pe mine. A fost prea frumos data trecuta ca sa lipsesc. Numa sa-mi spui daca faci tu rezervari pentru toti sau ne facem noi fiecare separat. Dar, ai citit pe site ca nu primesc cu animele ? Bine nu stiu unde se incadreaza, la animal sau la jucarie, catelul lui razvan, dar totusi sa nu faca figuri proprietarii complexului. N-am mai zis, dar e clar (cel putin pt mine) ca vin cu prietena. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie + HEM & company ( Toyota) sa mai egalam un pic scorul ca ne domina Mitsu dupa aia :grin: Vali cred ca ar fi cel mai nimerit sa se ocupe de cazare, ca tot a vorbit si daca se ia o vila de 8 persoane, cred ca 4x4 mini , nu o sa-l deranjeze pe proprietar atata timp cat clientii nu au de comentat. Asa ca Vali da-ne o veste buna :) Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie eu as lua o vila de 8 pers dar nu stiu cat vreti sa stati si voi pt ca eu m-am gandit stau si duminica seara acolo sa plec luni dupa 12 asa ca puteti sa-mi dati un tel la 0722883300 sa stim cum facem , care cum sta. :h5 am rezervat vila de 8 pers si o camera dubla toate pt 2 nopti! mai au 5 camere! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Eu as pleca sambata mai de dimineata si as alege tot varianta pe Targoviste. Un 10.30 la Benzinaria de la Chitila pt cine mai vine? Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Eu si Radu MPS la fel.....eu stau numai simbata si duminica,luni exclus...... La 10:30 la Petrom,este ok,vb la telefoane........ 90% ca merg..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: iesire 15-16 noiembrie Eu aleg DN1,randul trecut am facut cam 6 ore pe Targoviste si oricum plec cu Vali si cine o mai veni pe la 15.00. Ma bucur ca sa facut o lista frumoasa de participanti :h5 si sper sa ne :x relaxam si mai bine ca data trecuta. :grin: Propun si un gratar cu palincuta si slaninuta in cazul in care exista pe acolo(gratar)Asta ramane de vazut. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate