Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire 15-16 noiembrie

john.helot

Postări Recomandate

Re: iesire 15-16 noiembrie

Am gasit.......Poze cu morcovi.........Asta de mai sus era a doua zi cind deja era extras :bannana si dat cu imprumut pe la prieteni,cu tot cu iepure si vinator :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Si am strins volanul de cred ca daca pateam ceva nu ma puteau da jos din masina,si daca as fi putut mi-as fi pus si o centura din spate.......... :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

azi am fost sa-mi caut plasticul lipsa de la bara fata :ha: :ha: :ha:

a fost cu totul si cu totul alt traseu.....din cauza ploii aluneca japoneza si in sus...si in jos...si in stanga...si in dreapta :ha: :ha: :ha: .....ptr ca eram singur...nu am cautat pe dracu....si am stat relativ linistit..... :grin: :grin: :grin:

cateva poze :grin:

Link spre comentariu

Dar plasticul,plasticul.....l-ai gasit? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

marius nu stii care e vorba?

ce e in plus pe masina cade in traseu asa ca nu te mai chinui sa-l cauti decit daca vrei sa te "ajutam"

si eu am pierdut 2 capace de la roti si drept masura le-am scos si pe celelalte doua :ha: :ha: :ha: :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Fii pe faza, poate dai si de elodia. Daca da, intreab-o cine i-a pus capat zilelor, sa pot sa o linistesc pe socrela. Se stinge cu zile de grija elodiei, saracuta de ea. Daca vrei, ti-o dau bonus (pe soacra) o sa-ti prinda bine sa faca niste scamatorii pe praguri cind pierzi aderenta :ha: :ha: :ha: Si ca sa nu zici ca nu te-am anuntat, fa in asa fel incit sa nu vada ea prima plasticul ala al tau, ca tot ce vede e ii apartine. Sa nu zici dupa aia ca nu ti-am spus :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

da...oameni saritori :grin:

soacra am si eu....asa ca una mi-ajunge :ha:

de multi ani ma chinui s-o trimit seara cu gunoiul la container in Racadau si nu vrea :ha:

iar plasticul ala e cel mai bun motiv s-o sterg de-acasa..... :ha:

Link spre comentariu

vorba lui gnok poate un bv-sb daca am face ar fi super, cat despre Elodia intrebati-l pe RZV ca el stie mai bine unde a pus-o, nu de alta dar asa scria pe spatele daciei lui de la munca (aici se afla Elodia) unde ai pus-o mah zi acum la lume!!! :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Foarte dragut....cerculetele cu masina pe iarba....dar nu cred ca asta tine de offroad....se cam distruge pasunea in mod gratuit...nu stiu daca e bine ...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Stiu si ei asta maestre dar sunt incintati de ce pot face cojile cu tirlicii astia englezesti,inainte sa puna opici MT....plus ca la cit de scumpe au fost cojule,au adus 3 o data si se pregatesc sa mai aduca o tura pentru noii indoctrinati :ha: :ha:

Inca nu s-a creat legatura aia om-agregat :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Foarte dragut....cerculetele cu masina pe iarba....dar nu cred ca asta tine de offroad....se cam distruge pasunea in mod gratuit...nu stiu daca e bine ...

:h5 am facut asta inainte sa-i pun mt-uri, ca mi-au venit abia azi si cu astea nu poti face asa, cred!!! dar trebuie sa ma intelegi ca nici cu nevasta nu ma mai intelegeam acasa pana nu am iesit cu ea in teren de cand am adus-o, si crede-ma ca dormitorul inca nu e mobilat de disperat ce am fost s-o iau si s-o modific putin ca stii cum sunt nevestele tin cont la ultimu` leut. acu fie-ti mila si nu ma mai certa :sr

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Bine fiule, iertate sunt pacatele tale... :ha: (adevaru' e ca ne cam mananca pe toti sa facem cerculete). Data viitoare vin si eu cu voi...sau invers...

As fi venit la Calugareni dar din pacate masina e iar pe butuci. de fiecare data cand ajung la bozioru imi rup masina...

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare