smeagle Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 vand o punte completa de feroza , a fost pe masina , a functionat perfect , cu conductele de frana si frana de mana , tot , a stat un an afara si s-au intelepenit tamburii , am reusit sa o invart dar greu , pusa pe masina o sa-si revina sigur pret 350 lei - grup fata 250 lei - delcou bun cu capac complet - 50 lei - cardan - 50 lei 0762 612 452 schimb cu 2 punti de samurai , mai dau si diferenta sau alte produse , sau cu o punte de pajero completa piesele se pot vedea in Ciorogarla , Ilfov[ATTACH=CONFIG]285966[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza daca e modelul cu lsd cred ca iau eu puntea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Februarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza nu este cu lsd , eu pana acum nu am vazut la feroza lsd , dar poate ma insel ... dar daca i-mi dai un mail i-ti trimit poza cu ea , ca nu am putut atasa aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza a mea e...cautam de rezerva semicaseta dreapta oare se gaseste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza nu stiu sa-ti dau aceste detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate