smeagle Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 vand o punte completa de feroza , a fost pe masina , a functionat perfect , cu conductele de frana si frana de mana , tot , a stat un an afara si s-au intelepenit tamburii , am reusit sa o invart dar greu , pusa pe masina o sa-si revina sigur pret 350 lei - grup fata 250 lei - delcou bun cu capac complet - 50 lei - cardan - 50 lei 0762 612 452 schimb cu 2 punti de samurai , mai dau si diferenta sau alte produse , sau cu o punte de pajero completa piesele se pot vedea in Ciorogarla , Ilfov[ATTACH=CONFIG]285966[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gameness Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza daca e modelul cu lsd cred ca iau eu puntea Link to comment Share on other sites More sharing options...
smeagle Posted February 2, 2018 Author Share Posted February 2, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza nu este cu lsd , eu pana acum nu am vazut la feroza lsd , dar poate ma insel ... dar daca i-mi dai un mail i-ti trimit poza cu ea , ca nu am putut atasa aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gameness Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza a mea e...cautam de rezerva semicaseta dreapta oare se gaseste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smeagle Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 Re: vand grup , punte spate , delcou Feroza nu stiu sa-ti dau aceste detalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts