bankerul Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Salut, O recomandare va rog de la cine are montat compresor Arb la Patrol Y61, 3.0 .. Unde se poate monta? De preferat în compartimentul motor... Al meu are 2 baterii și spațiul este limitat. Rog sugestii. Multumesc! Editat Ianuarie 31, 2018 de bankerul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Gavrila Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Re: Montaj compresor Arb, Patrol y 61 Salut! Si eu am tot 2 baterii pe ZD30 iar compresorul ARB a incaput pe partea dreapta, chiar in spatele motorului. Este prins in planseul despartitor al compartimentului motor / habitaclu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 (editat) Re: Montaj compresor Arb, Patrol y 61 Salut! Si eu am tot 2 baterii pe ZD30 iar compresorul ARB a incaput pe partea dreapta, chiar in spatele motorului. Este prins in planseul despartitor al compartimentului motor / habitaclu. Salut, Îți mulțumesc. În spatele Abs? Dacă poți și o poza e minunat. Editat Februarie 18, 2018 de bankerul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate