emanuel Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Caut o cutie viteze MANUALA pentru Jeep Cherokee 2,8 CRD (Liberty). :pl In prezent cutia este automata, dar defecta, iar reparatia ei ar costa foarte mult (pentru mine). Doresc sa inlocuiesc cutia automata cu una manuala. Am inteles ca este posibil. Nu stiu ce variante de cutie manuala exista pentru acest model. 5 sau 6 trepte inainte + marsarier. Pot fi contactat la tel. 0723 340 811 sau 0734 881 890. Multumesc. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Re: Caut cutie viteze MANUALA pentru Jeep Cherokee 2,8 CRD (Liberty) Ai gasit mecanicul care sa-i faca inlocuirea ? Banuiesc ca nu e tocmai simplu.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Re: Caut cutie viteze MANUALA pentru Jeep Cherokee 2,8 CRD (Liberty) Ai gasit mecanicul care sa-i faca inlocuirea ? Banuiesc ca nu e tocmai simplu.... Multumesc, Astral Nu mai caut manuala.. Te rog sterge tu postarea, daca nu pot eu. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Re: Caut cutie viteze MANUALA pentru Jeep Cherokee 2,8 CRD (Liberty) Daca totusi gasesti mecanicul si daca totusi vei face masina, te rugam, poze si te asteptam cu ele aici ! Bafta ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate