Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine cunoaște motorul de 2.8td

Crystty

Postări Recomandate

De curând am hotarat sa plec la germanica după un patrol dar ce mi-a atras atenția ă fost un patrol cu 110 mii in 5 usi dar cu motorul de 2.8TD.

Ma poate ajuta cineva cu informații despre el ?

Mi-e teama sa nu fie prea leneș și vreau să folosesc masina si pe șosea și pe deal.multumesc. masina este din anul 2000

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cine cunoaște motorul de 2.8td

Daca nu vrei sa faci drifturi pe sosea si sa pleci cu scart de la semafor si daca nu vrei sa urci dealul ca racheta, atunci, da, e un motor potent.....altfel, fa-ti ceva timp si vezi ce s-a mai scris aici pe forum....

Link spre comentariu

Da mulțumesc eu am facut comparatie cu un suzuki grand vitara 2006 cu 130 de cai care era destul de leneș motiv pt care am vândut masina,și nu vreau sa cad din lac in puț.

Link spre comentariu

Da mulțumesc eu am facut comparatie cu un suzuki grand vitara 2006 cu 130 de cai care era destul de leneș motiv pt care am vândut masina,și nu vreau sa cad din lac in puț.

:ha: tu vrei sa compari aia Grand cu Patrolu :). Pai nu prea ai ce sa compari. Si nu o sa iti placa motorul de 2.8. E lenes pe sosea.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

@Crystty: eu am 2.8 pe un SWB din 2000. Din Octombrie folosesc masina ca daily drive. Am destule drumuri de Bucuresti, Cluj sau Sibiu facute cu ea. Eu sunt multumit. Daca nu ai pretentii de demaraje stil X5 3.0 si esti ok cu o croaziera de 90-110, atunci e o masina foarte ok.

Eu am 33'' pe ea, ceea ce penalizeaza demarajele, dar chiar si asa, nu am de ce sa ma plang. Croaziera o tin la 95-100. Probabil cu rotile stock poti sa mai ridici nitel nivelul.

Daca vrei - vad ca esti din BV - te fac o plimbare, sa vezi cum se misca masina, ca sa-ti faci o impresie.

Link spre comentariu

De curând am hotarat sa plec la germanica după un patrol dar ce mi-a atras atenția

Nu e o decizie prea inteleapta mai ales daca nu ai suficiente detalii despre masina. Si "nemtii aia care nu mai sunt nemti de mult" s-au smecherit ...

...ă fost un patrol cu 110 mii in 5 usi dar cu motorul de 2.8TD.

...masina este din anul 2000

18 ani ... 100.000km ...interesant ...si propietara o batranica la care o folosea sambata sa mearga la biserica de peste drum? Ar trebui sa aiba o "documentatie" [carte de service] beton daca are doar atatia km...

Un mic pontulet ...asa dupa vizualizarea filmuletului de mai sus ...foarte putine Patroale 2.8 s-au facut in 2000. Asa e posibil sa fi intinerit "anul" tot asa e posibil sa-si fi bagat gheruta in kilometraj...

Inainte de toate incaleca una si vezi cum e ...Nu trebuie nici sa-mi multumesti si nici sa ma injuri ...am pierdut ceva timp pana am gasit filmuletul ala ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

A luat baiatul unu scurt din .de acum 3 ani, masina din 99 cu 40000Km :grin:

Era masina de concediu unui nene de vreo 70 de ani cu care mergea la peste cu barca.

Cind a plecat cu masina baiatul, proprietarul era cu lacrimi in ochi...

Nu a vazut sare ca iarna statea in garaj.

Deci se poate insa trebuie cauta, baiatul este in .de, a cautat vreo 6 luni si nici ieftina n`a fost...10000E..sau 10500.

Editat de Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare