vargoneti Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Vand turbina Patrol Y60 2.8 - 600 lei 0746 107 904 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Veche, noua...? Montata pe masina....? Daca nu e nou-nouta, respecta Regulamentul si pune poze ! PS - Intre timp, rectifica in profilul si inlocuieste "la munte" cu o localitate ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted March 2, 2018 Author Share Posted March 2, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Veche, noua...? Montata pe masina....? Daca nu e nou-nouta, respecta Regulamentul si pune poze ! PS - Intre timp, rectifica in profilul si inlocuieste "la munte" cu o localitate ! Folosita pe masina mea , face 0.5-0.6 presiune , eu mi-am luat una reconditionata. Este data jos. Poze cand ajung la ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Folosita pe masina mea , face 0.5-0.6 presiune , eu mi-am luat una reconditionata. Este data jos. Poze cand ajung la ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 eventual detalii daca are joc radial sau axial si cat de mare :) nu de alta ca daca nu are atunci personal daca aia de o vinzi baga 0,5-0,6 nu aveai de ce o inlocui :) sau mananca ulei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 (edited) Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 eventual detalii daca are joc radial sau axial si cat de mare :) nu de alta ca daca nu are atunci personal daca aia de o vinzi baga 0,5-0,6 nu aveai de ce o inlocui :) sau mananca ulei? Eu am vrut sa reconditionez turbina de pe masina ca sa incep cu ceva modificari(intercooler , boost controler etc) si pt astea aveam nevoie de o turbina in stare cat mai aproape de noua. Fiind singura mea masina , am luat de la Madi o turbina obosita si am trimis- la reconditionat , nu puteam sa stau 2-3 saptamani cu masina in garaj si fara turbina , de asta am ajuns sa raman cu o turbina buna :) Nu manca nici ulei. Edited March 23, 2018 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargoneti Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Up - 500 lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts