vargoneti Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Vand turbina Patrol Y60 2.8 - 600 lei 0746 107 904 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 2, 2018 Partajează Postat Martie 2, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Veche, noua...? Montata pe masina....? Daca nu e nou-nouta, respecta Regulamentul si pune poze ! PS - Intre timp, rectifica in profilul si inlocuieste "la munte" cu o localitate ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Martie 2, 2018 Autor Partajează Postat Martie 2, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Veche, noua...? Montata pe masina....? Daca nu e nou-nouta, respecta Regulamentul si pune poze ! PS - Intre timp, rectifica in profilul si inlocuieste "la munte" cu o localitate ! Folosita pe masina mea , face 0.5-0.6 presiune , eu mi-am luat una reconditionata. Este data jos. Poze cand ajung la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Folosita pe masina mea , face 0.5-0.6 presiune , eu mi-am luat una reconditionata. Este data jos. Poze cand ajung la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 21, 2018 Partajează Postat Martie 21, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 eventual detalii daca are joc radial sau axial si cat de mare :) nu de alta ca daca nu are atunci personal daca aia de o vinzi baga 0,5-0,6 nu aveai de ce o inlocui :) sau mananca ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 (editat) Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 eventual detalii daca are joc radial sau axial si cat de mare :) nu de alta ca daca nu are atunci personal daca aia de o vinzi baga 0,5-0,6 nu aveai de ce o inlocui :) sau mananca ulei? Eu am vrut sa reconditionez turbina de pe masina ca sa incep cu ceva modificari(intercooler , boost controler etc) si pt astea aveam nevoie de o turbina in stare cat mai aproape de noua. Fiind singura mea masina , am luat de la Madi o turbina obosita si am trimis- la reconditionat , nu puteam sa stau 2-3 saptamani cu masina in garaj si fara turbina , de asta am ajuns sa raman cu o turbina buna :) Nu manca nici ulei. Editat Martie 23, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Iulie 13, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2018 Re: Vand turbina Patrol Y60 2.8 Up - 500 lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate