nila04rrw Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Salutari. Cumpar jante otel, Grand Vitara model 1998-2005, 3bucati sau set de 4. modelul din foto. Dimensiunile, conform celor existente deja pe utilaj, ar trebui sa fie; 7Jx16 5x139,7 ET5. In principiu, fara anvelope. Contact aici sau mesaj privat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Martie 21, 2018 Autor Partajează Postat Martie 21, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Inca valabil. La un pret de bun simt, as fi interesat si de un set de aliaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Martie 29, 2018 Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Nimeni? Nu mai gasim jante de vanzare fara masina?:roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Ai scris strict"grand vitara"! Vezi ca merge si de aro....samd! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Martie 29, 2018 Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Da, stiu ca exista compatibilitati, dar, intreband diferiti vanzatori despre dimensiuni 'J' si 'ET' , raspunsurile gen "nu stiu, nu cunosc", m-au facut sa vreau doar jante dedicate. Multumesc oricum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusoi Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara sal cred ca am eu jantele astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Mai cautam...poate gasim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikinina Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Recomand sa faci un efort si sa iei direct de aliaj. Am reconditionat de cateva ori pe cele din otel apoi de 4 ani am de aliaj si nu am probleme cu rugina. Am dat 900 de lei pe un set de 5 bucati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Am scris mai sus, că la un pret de bun simt, mă interesează si de aliaj. La acel pret , ai găsit 5 jante pe R16? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikinina Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Da. Pe cele de otel le-am dat cu 600 prin Buzău., a venit cineva si le-a luat. Arătai ok dar nu garantam pe durata lunga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Eu am găsit de aliaj doar la preturi nesimtite, parcă ar fi fost unicate... Dar mai caut o scurtă vreme, după care schimb anvelopele pe jantele existente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Aprilie 12, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Piulite lungi pt jante de aliaj, se gasesc la piese auto (am intrebat in 3 magazine si raspunsul a fost negativ), sau trebuiesc cautate tot la dezmembrari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nila04rrw Postat Iunie 11, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2018 Re: Cumpar jante Grand vitara Rezolvat. Se poate inchide. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate