Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cumpar sistem integral de AC pentru Toyota lj 70

Postări Recomandate

Re: cumpar sistem integral de AC pentru Toyota lj 70

:ha::ha::ha:

Daca n-ai murit pana acuma, si au trecut ceva veri de cand o ai, de ce crezi tu ca vara ce vine o sa te ucida in ea ?!? :ha::ha::ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ha-ha!!! Fiindcă a luat-o CNP-ul razna Astrale!!! În plus am de gând să merg mai mult și pe distanțe mai lungi cu ea!

...Îți dă mâna din scaunul tău de LJ78 pe care bate alizeul vara să râzi de oamenii în călduri!

Editat de georgenk4
Link spre comentariu

Acum depinde de buget. Orice e posibil si se poate adapta... :top:top

Poti adapta un compresor de Cielo care face mai rece decat originalul de Toyota. Poate reuseti sa faci rost de un vaporizator original de Toyota dar e putin probabil sa gasesti...:1100643094:

Apoi multa rabdare si mai sunt cateva chestii care iti sunt necesare: radiator, ventilator, etc...

Exista o Toyota care are adaptarile astea se dadea in campionat cu ea Viorel Cherciu

deviz.thumb.jpeg.4e75ac402a2624df6bff947a796581fe.jpeg

20229217_1097977070337265_8907098026656998964_n.jpg.93b4ede98099a0758bdaf898f16f0e64.jpg

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Ha-ha!!! Fiindcă a luat-o CNP-ul razna Astrale!!! În plus am de gând să merg mai mult și pe distanțe mai lungi cu ea!

...Îți dă mâna din scaunul tău de LJ78 pe care bate alizeul vara să râzi de oamenii în călduri!

Nu, man, radeam ca pt stiu ca nu vei gasi ! :ha:

Stiu ce zici pentru ca si eu am avut 70, dar, era rau doar in oras, altfel, masina in mers fiind, nu am murit de cald cu geamurile crapate si nici curentul nu ma zapacea pentru ca aveam paravanturile. :wink:

Apropo, acum ii dau UP anuntului de mai jos :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95856-Toyota-LC-KZJ78

(Pe bune, masina mai curata si intretinuta ca asta eu chiar n-am vazut ! Tipul asta a tinut-o doar in garaj cu portierele crapate ca sa oboseasca chederele si ca sa fie aerisita....)

Editat de Astral
Link spre comentariu

Toate piesele instalatiei se pot cumpara individual pe original sau aftermarket. Dar in ambele variante pretul este foarte mare. Eu am un buget de max1000 euro disponibil.De aceea iau in calcul orice sugestie din partea voastra si ideal ar fi sa merg pe o varianta deja probata de altcineva. Ca sa adaptezi piesele de pe diferite masini iti trebuie ceva cunostinte de mecanica sau electrica pe care eu unul nu le prea am.

Acum depinde de buget. Orice e posibil si se poate adapta... :top:top

Poti adapta un compresor de Cielo care face mai rece decat originalul de Toyota. Poate reuseti sa faci rost de un vaporizator original de Toyota dar e putin probabil sa gasesti...:1100643094:

Apoi multa rabdare si mai sunt cateva chestii care iti sunt necesare: radiator, ventilator, etc...

Exista o Toyota care are adaptarile astea se dadea in campionat cu ea Viorel Cherciu

Ceva date de contact de la Viorel Cherciu?

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

În continuare, VALABIL! Dacă știți pe cineva care se ocupă și cu montat de AC pe autoturisme nu exitați să-mi dați un link, nr. de telefon, etc. Mulțumesc!

Au cam intrat in sezon si nu stiu daca au timp http://mecanero.ro/

In ianuarie si februarie e mai relaxata treaba si se pot ocupa de adaptari si altele...:top

Pana atunci tu strange piesele! :B

Succes.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare