niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 am comis-o din nou :P sambata, in timp ce ma pregateam pt somnul de pranz, suna Gepeto si bineinteles ca accept invitatia la o tura...destinatia necunoscuta..."om vedea noi :grin: " Participanti: gepeto (terano proaspat imbunatatit cu troliu), nikuiorga (frontera) si catagsm (terano cu anvelope de formula1 :D ) Traseu: Bucuresti-Ploiesti-Campina...si undeva pe un drum, am facut drepta ...mai departe nu stiu...cert e ca la 1 noaptea am fost inapoi in Bucuresti.. Oricum, noroi, trolieri (inclusiv tehnice-scripeti, chestii), peisaje...si bineinteles regretul ca n-am avut o drujba, fiindca exact cand era mai frumos, drumul era blocat de 3 brazi falnici, cazuti in drum. :( Urmeaza poze :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :D scuze pt calitatea pozelor...copilotul avea emotii :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 1, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 cum a scris mai devreme fabian a fost ziua botezului pentru cele doua terrano la mea am probat troliul ,sufe alea alea,iar al lui cata a simtit pentru prima oara gustul de noroi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Noroaie faine!!!! Pacat ca detaliile nu se vad mai bine. Spor la treaba in continuare! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 1, 2007 Partajează Postat Iulie 1, 2007 Bravo baieti,respectele mele.Uite ca mai e cineva ca se mai da in teren si nu doar pe forum :D Daca avea cauciucuri terrano nu cred ca mai punea troliu :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bravo baieti,respectele mele.Uite ca mai e cineva ca se mai da in teren si nu doar pe forum :D Daca avea cauciucuri terrano nu cred ca mai punea troliu :!: si daca aveam senile si tot o bagam in asa fel sa nu iasa decat troliata trebuia sa fac safteau la troliu :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bravo baieti. Sunteti pe drumul cel bun... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 BRAVO :dr1 Fabi vad ca a luat viteza in noroius. La mai multe si la mai mare! :h ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 BRAVO :dr1 Fabi vad ca a luat viteza in noroius. La mai multe si la mai mare! :h noroc ca am gasit santuri doar pe mijlocul drumului :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 ff fain baieti,nu va lasati :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Faina iesire,mai ales ca ati gasit si noroi,la noi e beton uscat! :grin: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 mda noroi e ce le place..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 l-am cautat mult si pana la urma am gasit asa cat sa murdarim un pic utilajele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 "chemarea noroaielor" :grin: andi68 se va adauga "fratiei" cu drujba din dotare si sper ca sambata - 04.08., pe la pranz, sa zdrobim orice ne va sta in cale :Hr doritorii de o excursie pana in zona comarnic sunt asteptati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 super iesirea! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 "chemarea noroaielor" :grin: andi68 se va adauga "fratiei" cu drujba din dotare si sper ca sambata - 04.08., pe la pranz, sa zdrobim orice ne va sta in cale :Hr doritorii de o excursie pana in zona comarnic sunt asteptati mai spune!? .......dimineata sunt in Comarnic cu ceva treaba si daca termin pana in pranz va prind din urma! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat August 3, 2007 Autor Partajează Postat August 3, 2007 [ mai spune!? .......dimineata sunt in Comarnic cu ceva treaba si daca termin pana in pranz va prind din urma! plecarea e in jur de 12 din Bucuresti :D ...tel meu e 0723.831.964, call me tomorow morning (asta ca sa nu inteleaga toata lumea :P ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 Ok! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 3, 2007 Partajează Postat August 3, 2007 faina iesire,faine poze. sper ca si iesirea de maine sa va iasa cel putin la fel de bine. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate