pantzerrow Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Ploile din ultima vreme ne-au pus bete in roate pe urcare. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Dupa care a inceput urcarea aia blestemata Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Pret de 7 ore (fara vreo 4 minute) ne-am troliat, am asigurat lateral si am sapat un sant pentru asigurare. Dupa care ne-am continuat urcarea spre vf Oslea. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Am reconfigurat traseul inainte de ultima urcare. ATV-ul a plecat in recunoastere si a ajuns sa se trolieze de un ciot de copac din cauza noroiului. Ultima urcare spre Oslea este de extrem in acest moment din cauza ploilor. Ravene foarte adanci de ambele parti ale drumului foarte inclinat, lipsa copacilor pt troliere si noroi de 40-50 cm adancime. Am coborat prin Valea Bistritei spre barajul Vaja-Gureni. Chiar daca am ajuns la 4 dimineata la pensiuni, a doua zi am fost echipati din nou de aventura. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Dupa o trecere pe la cetatea Costesti si pe la Sarmisegetuza Regia, am mers cu mic cu mare la festivalul "Fratia Lupilor". Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Ajuns la a doua editie, festivalul isi propune sa reproduca cateva episoade de batalii din vremea dacilor. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Continuarea... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Tot de la festival. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 In ultima zi am urcat din Costesti spre Tarsa. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Dupa trecerea prin padure spre Poiana Omului am coborat spre Federi-Ohaba Ponor. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Locurile au ramas la fel de frumoase. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 3, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Nu numai ploaia sau viiturile au fost elemente cu care ne-am luptat, dar si "altceva". Data viitoare cu siguranta lucrurile astea se vor corecta/elimina. Multumesc de participare, multumesc tuturor de asistenta la trolieri si la asigurarile laterale dar si pentru munca depusa pentru a trece prin locurile dificile. In zona au aparut multe camere de supraveghere si bariere iar restrictiile se inmultesc (deja au inceput amenzile). Tura noastra a avut atat acordul autoritatilor dar si acordul Jandarmeriei Montane. Pana data viitoare sa auzim numai de bine. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Mulțumesc pentru ieșire, fu tare bine, cu toate cele amestecate. Despre pozografii, de la mine mai puține, am avut a treia mână ocupată cu una, alta... Poate data viitoare, care sper să fie cât mai curând, să nu mă mai fac de rușinică! Astea-s la dimensiunea impusă de forum, cine vrea la altă dimensiune, să ceară! :grin: Să ne revedem cu bine, cât mai curând! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Și partea a doua: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 ...și a treia: Gata....:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Gavrila Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Eu unul, m-am simtit foarte bine (mai ales dupa ce mi-a reparat Mihai troliul :banana) astfel incat te rog Marius, sa nu "uiti" sa-mi spui cand va fi urmatoarea tura! In rest, numai bine tuturor! Salutari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2018 Re: Pe urmele dacilor 2018 Eu unul, m-am simtit foarte bine (mai ales dupa ce mi-a reparat Mihai troliul :banana) astfel incat te rog Marius, sa nu "uiti" sa-mi spui cand va fi urmatoarea tura! In rest, numai bine tuturor! Salutari. De principiu am stabilit perioada, se lucreaza la traseu. Acum ramane de vazut ce surprize ne ofera vremea pana atunci. :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate