Bobinator Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 (edited) Am ajuns la concluzia ca nu o mai folosesc si practic mai mult sta ,neavand timp sa ma dau , si nefiind nici utila pt viata cotidiana deci : Pajero 3500 cmc , volan pe dreapta , cutie manuala , inmatriculata in BG pe firma pe numele meu . Asigurarea BG e valabila pana in aprilie , ITP pana la sf anului(decembrie . E o masina care mi-a adus multe satisfactii , fiind extrem de puternica . An de fabricatie 1995 , 208 cai putere , 80000 mile (reali , deci km foarte putini ) , a fost fabricata pt piata din Japonia - tot e scris in Japoneza pe ea . Cutie manuala ,punte spate cu blocant pusa de mine ,superselect. Clima (atentie nu aer conditionat ) fata spate. Geamuri electrice , oglinzi electrice etc. Scaune de piele , fata spate , interior beton , inclusiv covorase originale . Are bodylift si suspensie Ome Nitrocharger . Snorkel . Filtru de aer sport K&N. Terratrip MRL avm Troliu Tmax 12500 sau 13000 cu plasma-servisat recent . Jante cu offset negativ Anvelope luate de noi BFG KM 2 inclusiv rezerva. Rockslidere custom. Bullbar marca DOJO . Proiectoare fata led . Baterie noua Baner 70A. Schimbate toate zemurile recent-uleiuri , fitru benzina . Masina a fost intretinuta si modificata la DOJO , baietii va pot oferi relatii eventual. Masina merge intr-un mare fel . Insa nu e de mers la piata la cumparaturi , cine o cumpara stie ce cumpara ( la consum ma refer ) . Practic cine o cumpoara mai face un rollcage interior si direct in campionat cu ea . Pret Fix , nediscutabil 3500 Eur Mai exista si varianta de schimb DOAR cu Jimny stock cu AC in anumite conditii . Tel 0724293139-Catalin PS :Masina nu are instalatie de gaz . A avut odinioara la primul propietar in Romania. Edited March 26, 2018 by Bobinator B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted April 5, 2018 Author Share Posted April 5, 2018 (edited) Re: Vand Pajero 3.5 ,volan drepata pregatita offroad ! Se poate inchide ! Masina si-a gasit un nou posesor pasionat caruia ÎI urez bafta la concursuri !:banana Edited April 5, 2018 by Astral B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts