ARTHUNTER Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 (editat) Jeep Grand Cherokee 1996,V8,5.2cmc,instalatie GPL omologata in carte,Autoutilitara N1 in carte,impozit 800 ron/an Masina este in stare de functionare,full piele neagra,clima,memorii scaune,cutie automata care schimba bine,schimbat ulei Mopar ATF4+ acum 3000km,cutie transfer NP249(2 buc) Punte spate: Grup spate in stare buna cu lsd-arcuri schimbate-discuri schimbate in vara lui 2016,placute frana noi schimbate in 09.09.2017,ulei Castrol LSD in grup,schimbat abii rulmenti din punte de la planetare spre fuzeta. Inaltatoare 7cm spate noi,puse acum 2 sapt! Puntea fata: Para panhard noua(450 ron) in vara 2017 Tie rod si drag link modificate pt a infileta decat cap de bara,un cap de bara costa 30 ron,barile originale costau 450/buc si necesitau schimbate..s-a facut aceasta modiifcare tohmai pt a usura munca Grup Fata ok,trebuie schimbat rulment pinion dinspre yoke Planetare spalate si cresate in 2017(impecabile) Discuri fata schimbate in 2015,placute frana noi(1000km) Cutia de viteze merge ok?are schimbat filtru,ulei(9litri),deobicei multi reusesc sa scoata decat 4 litrii) Doua cutii de transfer NP 249(una impecabila si cealata nu intra in Low dar are vascocuplajul nou(150$) Cardane ok,am si cruci noi pt ele. Jante cu anvelope BF Goodrich AT 235.85.16 cu floare de 10-12mm Inalatoare fata 7cm Arcuri schimbate fata Telescoapele necesita inlocuire! Motorul de dezmembreaza(problema cuzineti).am schimbat cuzinetii in 2016,comandati noi de la Timisoara(Crown)...o mizerie de cuzineti,oamenii nu mi au mai schimbat in garantie Pompa de ulei motor este noua(450 ron) cumparata asta iarna. Pompa apa si vascocuplaj nou schimbat in 2015 vara Instalatie GPL secventiala dar cu golire directa in admisie,nu se simte deiferenta intre benzina si motorina! Butelie noua(cu acte-450 ron) schimbata in 2017 vara... Interiorul este ok,functioneaza tot..incalzire scaune,perne aer suport lobar,trapa...etc..etc.. Masina a fost vopsita si reconditionata in 2013(o sa se vada in poza) Garda la sol este de 52cm!!! Pt mai multe detalii ofer foto-video-etc. Se ofera fiscal Toate accesoriile dupa motor merg ok,cutia de viteze este ok cu ulei schimbat mopar atf+4,cutie transfer la fel,punti,planetare etc Detin foarte multe piese de schimb..faruri..stopuri..semnalizoatoare...compresor AC...pompa servo...lant distributie...2 seturi de oglinzi..etc Masina se vinde intreaga 2500€ Sau se dezmembreaza Motivul:nu mai am timp pt off road..iesiri..etc. Nr tel 0761654124 Editat Aprilie 9, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Re: Jeep Grand Cherokee zj 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat Up!2400€ 1.Ai dat UP sub 7 zile, neregulamentar, si acestui anunt ! 2.Oricum, nu e regulamentar nici faptul ca ai doua anunturi : trebuie sa ramana unul singur si pui in titlu "Se vinde sau se dezmembreaza" si locul lui va fi aici, la Dezmembrari ! 3.Fiind la Dezmembrari trebuie sa pui preturi pentru toate reperele mari (motor, CV, punti, caroserie, interior,etc) si pentru tot ce mai consideri tu ca ar fi de interes ! PS - Anuntul de la Vanzari 4x4 a fost sters, te rog sa pui aici preturile de care ti-am amintit ! Editat Aprilie 9, 2018 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Jeep Grand Cherokee zj 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat 1.Ai dat UP sub 7 zile, neregulamentar, si acestui anunt ! 2.Oricum, nu e regulamentar nici faptul ca ai doua anunturi : trebuie sa ramana unul singur si pui in titlu "Se vinde sau se dezmembreaza" si locul lui va fi aici, la Dezmembrari ! 3.Fiind la Dezmembrari trebuie sa pui preturi pentru toate reperele mari (motor, CV, punti, caroserie, interior,etc) si pentru tot ce mai consideri tu ca ar fi de interes ! PS - Anuntul de la Vanzari 4x4 a fost sters, te rog sa pui aici preturile de care ti-am amintit ! Multumesc pt ajutor! Masina se vindea strict pe a achita o operatie! Habar nu am avut de lucrurile astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA Poti sa imi stergi anuntul,dupa ce m am chinuit 2 zile sa micsorez pozele pt a ajunge la dimensiunea respectiva... Nu cred ca este nimic gresit in Vand...sau dezmembrez.. .. Inca o data,multumesc frumos pt avertisment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA stai un pic sa inteleg si eu masina merge? adica daca vin cu banu jos pot pleca cu masina? ca din ce am citit nu prea am inteles faza cu cuzinetii, motorul e dus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA stai un pic sa inteleg si eu masina merge? adica daca vin cu banu jos pot pleca cu masina? ca din ce am citit nu prea am inteles faza cu cuzinetii, motorul e dus? Motorul are nevoie de cuzineti de biela! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Aprilie 15, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA 2300€! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA Se mai dezmembreaza masina? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA Se mai dezmembreaza masina? Salutare.Da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA Salutare.Da. Pe masina mai exista: Caroseria completa. Interior fara scaune fata Putile Cardan spate Elemente motor cu accesoriile Roti 235.85.16 BFG AT Jante 16 Instalatie electrica... Rezervor cu pompa noua Pompa ulei motor noua Vascocuplaj Cutie Transfer NP 249....si mai sunt tot felul de acacreturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Decembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Re: Jeep GC ZJ 5.2.Autoutilitara N1 si gpl omologat SE VINDE / DEZMEMBREAZA Proiectoare led 27w,doua spot si doua flow 45ron/buc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate