ctinu Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 O zi splendida cu soare si zapada am finalizat-o cu descoperirea unei noi legaturi intre Paltinis si Valea Sadului. Un drum nou, asfaltat (acum acoperit de zapada), inchis inca circulatiei publice, face legatura intre DJ106N, mai jos de Poiana Muncel si DJ106G in apropierea localitatii Raul Sadului. 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk84 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Re: Paltinis-Valea Sadului. O noua cale de legatura. Ai cumva un track? Sau ceva mai detaliat pe Google Maps se poate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 27, 2018 Author Share Posted March 27, 2018 (edited) Re: Paltinis-Valea Sadului. O noua cale de legatura. Ai cumva un track? Sau ceva mai detaliat pe Google Maps se poate? Cu albastru-traseul pregatit/propus care ar fi trebuit sa ajunga la cantonul si vf Tomnatic; Cu rosu-traseul parcurs. M-am intors pt ca, dintr-un punct, nu mai era pe drum decat o singura urma de ATV. Nu stiam unde si cum se termina drumul si, oricum, trebuia sa ma intorc prin Paltinis. La intoarcere m-am intalnit cu doi padurari intr-un Mitsubishi (de HR), care mi-au spus ca drumul continua pana la Raul Sadului. Pe unde anume, n-am reusit sa aflu. Posibil, coborare pe Valea Pinului (oranj), impracticabil anul trecut. Paltinis-R Sadului.kmz Pna Muncel- Tomnatic.kmz Valea Pinului-Tomnatic.kmz Pe G Maps nu apare drumul. Edited March 27, 2018 by ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk84 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Re: Paltinis-Valea Sadului. O noua cale de legatura. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 Re: Paltinis-Valea Sadului. O noua cale de legatura. ERATA! Drumul nu este asfaltat, este doar pietruit, dar bine intretinut si marcat. Cand l-am parcurs, era zapada; am vandut si eu ce am cumparat de la cei doi padurari. Se poate intra pe el de la cantonul Tomnatic, coborand spre sud 3-400m. La stanga ajungi, pe Valea Pinului, la Raul Sadului, la pastravarie, iar la dreapta, ajungi la Paltinis, prin Poiana Muncel. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted August 6, 2018 Author Share Posted August 6, 2018 (edited) Re: Paltinis-Valea Sadului. O noua cale de legatura. Incepand cu min 1:20 pana la min 2;50 se vede drumul, cu intrare de la cantonul Tomnatic si rulare spre Gura Raului unde se da de asfalt. E o varianta interesanta daca vrei sa ocolesti Sibiul in drum spre/dinspre Paltinis. Edited August 6, 2018 by ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts