silviub Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Stimabililor, :sr pentru lipsa nepermis de lunga de pe aceste meleaguri (am fost in tara, dar nu pe forum :cl ). Si pentru a :banana putin atmosfera de pe aici, de la ISUZOO, va intreb nu vreti sa ne intalnim? Bine inteles cat mai multi posibil si sa facem o iesire prin ruginiile paduri ale patriei. Ce ziceti? sunteti de acord? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... in weekendul acesta sunt doua iesiri...una in zona paranormala a Buzaului(Tara Luanei) :grin: ....si inca una in zona Bran - Brasov....ai de unde alege :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... Hai la Bran noi plecam din Buc simbata in doua etape.....dim la 10,si dupa amiaza la 14..... Te bagi? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... Daca ai loc pt mai un ZUZU imi bag si eu :wink: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... D-max nu inteleg ce vrei sa spui si gata! :grin: mai zi o data ca-s greu de cap.... :P Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... Nu stiu sa scriu prea bine romaneste :P am vrut sa zic ca daca mai aveti loc vin si eu Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna.... Daca vii cu masina gasim locuri de cazare nu-i problema,daca nu vrei cu masina,poti sa vii cu mine in masina eu oricum sunt singur.......doar cu ciinele :grin: si la cazare ne descurcam,nu cred sa fie problema.... Suna-ma 0749 14 14 14 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate