Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ca toamna n-a fost si tot vine iarna....

silviub

Postări Recomandate

Stimabililor,

:sr pentru lipsa nepermis de lunga de pe aceste meleaguri (am fost in tara, dar nu pe forum :cl ). Si pentru a :banana putin atmosfera de pe aici, de la ISUZOO, va intreb nu vreti sa ne intalnim? Bine inteles cat mai multi posibil si sa facem o iesire prin ruginiile paduri ale patriei. Ce ziceti? sunteti de acord?

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ca toamna n-a fost si tot vine iarna....

Hai la Bran noi plecam din Buc simbata in doua etape.....dim la 10,si dupa amiaza la 14.....

Te bagi?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

D-max nu inteleg ce vrei sa spui si gata! :grin: mai zi o data ca-s greu de cap.... :P

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Daca vii cu masina gasim locuri de cazare nu-i problema,daca nu vrei cu masina,poti sa vii cu mine in masina eu oricum sunt singur.......doar cu ciinele :grin: si la cazare ne descurcam,nu cred sa fie problema....

Suna-ma 0749 14 14 14

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare