Norian Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Salut, Am nevoie de putin ajutor: mi s-a pus pata pe un Y61 CRD Automat, doar ca e la 2,000km distanta de mine :grin: Pentru ca nu am mai avut contact cu Y61 Automat, sau cu Y61 CRD, ma gandeam ca ar fi bine sa iau un contact scurt cu un exemplar din tara, ca sa am o referinta, sa inteleg cum ar trebui sa se miste cutia. In zona mea nu am gasit/nu stiu pe nimeni/nu e nici unul de vanzare. Pe scurt: ma poate ajuta un coleg cu un test drive scurt, doar sosea, ca sa inteleg despre ce e vorba ? Evident, ma revansez financiar pentru timp/disponibilitate. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Re: Caut un Y61 CRD Automat pentru scurt test-drive pe sosea Daca ai drum prin Caras Severin te rezolv eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Re: Caut un Y61 CRD Automat pentru scurt test-drive pe sosea Mersi frumos :wink: Incerc sa-mi fac un drum in zona si iti dau de stire in avans. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Re: Caut un Y61 CRD Automat pentru scurt test-drive pe sosea Daca ai drum prin Bucuresti, putem rezolva drivetest-ul. Daca nu te grabesti foarte tare, voi ajunge si pe Valea Prahovei cu el. Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norian Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Re: Caut un Y61 CRD Automat pentru scurt test-drive pe sosea Multumesc frumos, ai PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate