yknot Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Dat jos de pe masina personala in urma unui update, pret 150ron 0722675271 1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Re: Vand radio CD Clarion Suzuki Grand Vitara/Jimny Salut! Ai idee daca se potriveste la Jimny model 1998 - 2004 ? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Re: Vand radio CD Clarion Suzuki Grand Vitara/Jimny Nu stiu sa-ti zic. Nici de cod nu pot sa-ti zic ceva, ca mie nu-mi cerea la reconectare, intreaba pe sectiunea de jimny. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Re: Vand radio CD Clarion Suzuki Grand Vitara/Jimny Treaba cu codul am lamurit-o: nu cere cod. Am conectat aparatul de la o baterie de ups si merge fara cod. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 4, 2018 Autor Partajează Postat Mai 4, 2018 Re: Vand radio CD Clarion Suzuki Grand Vitara/Jimny Se poate inchide, multumesc. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate