Vizitator reallifehunter Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban @reallifehunter: nu ai si tu o poza cu masina (Toyo de care zici) ??? Sau macar sa ne spui ce numar de concurs avea. Ca sa stim si noi ce si cum... :h5 Am Jimny,prietene si intentionez,dupa ce am vazut azi,sa trec la Toyota.Nu ca nu as iubi jimny la nebunie,fiind masina mea de suflet,dar sufar de obiectivitate( :y deh,defect mare) si nu ma pot minti singur... Eu te intrebam doar ce numar de concurs avea masina aia de care ziceai tu. Sau daca ai o poza cu ea. Ptc nu stiu de care Toyo ziceai. Atat :h5 Nu am retinut din pacate,ceea ce stiu e ca a fost ultima Toyota alba NE-noua(ca a ta din avatar,nu ma pricep) din concursul de azi,cam pe cand a inceput spectacolul monster.Daca voi nu va stiti,eu de unde pacatele mele sa va tin minte... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Nici eu nu am inteles faza cu domn Casuneanu, dar mi s-a parut penibil cum si-a aruncat saraca masinuta fara pic de repect...a vrut sa se dea in spectacol si nimic mai mult...si organizatorii l-au lasat de doua ori...bine macar ca a fisurat garnitura de chiuloasa si nu a mai intrat pe traseu...poate lovea pe cineva cum a lovit dacia aia; pacat de masina Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stulewa Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban si noi am iesit din groapa cu toyota :) pe la sfarsit... foarte tare treaba asta cu 4x4 da te zgaltaie de te gasesc toate alea... raman la prima dragoste(e, prima... vorbesc prosti) adicatelea moto. tare eventul, ne vedem maine la exrem, tot cu toyota... cu stima Catalin Mitachescu si Andrei Gemes echipajul cu nr 14 azi si 4 maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban A fost intr-adevar super astazi! Evenimente placute sau mai putin placute, spectaculoase (vezi rasturnarea Pepi & Casuneanu si a unui samurai care a facut un tzukahara intins de mare spectaculozitate!!!! ps. un singur fotograf de la presa a prins momentul...sper sa-l shareze cumva cu noi...). Locul unde s-a rasturnat pepi ca si pilot a capatat denumirea de curba Casuneanu :ha: De mentionat groapa marianelor unde multi si-au dat infrangere....N-am prea multe poze caci am fost ocupat. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Pokemon a condus o Toyota alba, trooper are si el tot alba Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban salut! Am fost si eu azi pe acolo si am vazut de dimineata startul pe la 11 si ceva - am stat o jumatate de ora in care au terminat toti cei pe care i-am vazut - cel mai bun de pana atunci fiind ATV-ul Polaris care a mers excelent Dupa amiaza am ajuns pe la 3 si ceva si am stat pana a inceput monster-truck showul - a fost criminala groapa de noroi - era greu pentru masinile alea mari sa treaca prin ea - doar cateva au reusit pana am plecat eu - Toyota aia de care se vorbeste mai sus a fost super! Sa vedem si maine ca se anunta spectacol! :grin: RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Haideti in bar COLOSEUM nu mai stati pe net :ha: :ha: La 9.30 se aduna toata lumea la spritz acolo. Pentru cine nu stie unde e...vis a vis de Palatul Telefoanelor(pe Calea Victoriei) in Pasagiul Victoriei gasiti Bar Coloseum!! Va astept la SPRITZ PS-azi a fost SPECTACOL in Park :h5 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Pai si poze cine mai pune? :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban La cit incepe distractia miine?Cum a fost vremea azi?Vint?Au anuntat ploaie organizatorii?Va intreb ca vreau sa vin si cu fetita mea pe acolo... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Maine la 11:00. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban _MG_2909.JPG[/attachment:1jgyu6w8]_MG_2908.JPG[/attachment] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban _MG_2918.JPG[/attachment:e05yc7rj]_MG_2920.JPG[/attachment:e05yc7rj]_MG_2946.JPG[/attachment:e05yc7rj] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban _MG_2947.JPG[/attachment:3rvsy20j]IMG_2907.JPG[/attachment:3rvsy20j] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban IMG_2912.JPG[/attachment:3at7e363]IMG_2934.JPG[/attachment:3at7e363]IMG_2935.JPG[/attachment:3at7e363] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban IMG_2938.JPG[/attachment:1hjwlv1m]IMG_2941.JPG[/attachment:1hjwlv1m]IMG_2953.JPG[/attachment:1hjwlv1m]IMG_2959.JPG[/attachment:1hjwlv1m] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban IMG_2969.JPG[/attachment:3mhsgmvy]IMG_2974.JPG[/attachment:3mhsgmvy]IMG_2984.JPG[/attachment:3mhsgmvy]IMG_2987.JPG[/attachment:3mhsgmvy] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Domn' Semaca mai sunt fotografii care surprind pas cu pas rasturnarea :grin: dar acu' sunt prea obosit.... le voi posta cat de curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Frmos astazi. Din cauza pogramlui nu am ajuns decat mai tarziu pe acolo, dar a vazut ceva spectacol. Oricum... mult mai multa lume ca ieri. Ieri multi timpi morti, astazi prea strans, traseu nu se terminase, a inceput monstertruckul, apoi organizatori nici nu au apucat sa manance ca a reinceput traseul ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban A fost foarte tare azi. "Mi-am perdut" toata ziua pe acolo, mai putin vre-o 15 min cat am dat o fuga pana acasa ca se umpluse cardul de la aparat. Sa vedem ce le mai trece prin cap maine ca nu prea mai au ce face decat s-o umple pe "zavoranca" cu apa :grin: Astea sunt primele trei fimuletze de azi Din pacate nu sunt foarte spectaculoase pt ca nu ma avut acces decat ca vizitator si nu am putut sa ma apropii foarte mult. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 6, 2008 Partajează Postat Decembrie 6, 2008 Re: Concurs Off road urban Cam asa arata Polarisul dupa ce a trecut prin "Zavoranca" :1 http://img185.imageshack.us/img185/829/dscf6483gd1.th.jpg http://img185.imageshack.us/img185/8900/dscf6484bj6.th.jpg http://img185.imageshack.us/img185/767/dscf6485xk2.th.jpg http://img185.imageshack.us/img185/3127/dscf6486pq3.th.jpg http://img185.imageshack.us/img185/2521/dscf6487ds7.th.jpg http://img185.imageshack.us/img185/49/dscf6489nm2.th.jpg Noapte buna la toti Ne vedem maine pe baricade :hi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Putin monster-truck http://www.youtube.com/watch?v=tT9tmBVpAoc REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Frumoasa competitie, cu lume mai multa decit ieri, cu o vreme excelenta .......unde am incercat sa ma dau si eu rotund printre "monstrii sacrii" ai off roadului dar masina si-a dat "demisia" cica pentru ca nu mai suporta tratamentul dur pe care il aplic.......dar sa lasam pozele sa vorbeasca. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Alte poze www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Altele www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Concurs Off road urban Si inca www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate