Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs Off road urban

Vizitator celentanu adrian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 335
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Concurs Off road urban

Pt . Dan pozele promise :grin:

mi-a placut umbrela tare :ha:

Da, da... acest Marry Poppins al off-roadului dambovitean :ha: :ha: :ha: Dan a vrajit spectatorii in ultima zi urcand cu Toyota ...pe o panta ...de langa cea din concurs.... :ha: :ha: :ha:

@light: mai baga frate, mai baga sau...da-ne link-uri la toti!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aproape am terminat cu refacerea zonei asa ca am timp sa scriu si eu. Va multumesc tuturor pt participarea la acest eveniment.Multumesc echipei tehnice de pe traseu care s-a descurcat admirabil si a facut in asa fel ca totul sa fie realizabil. Multumesc celor din staff-ul oficial si celor care m-au ajutat la inscrieri chiar daca au fost voluntari. Multumesc tuturor participantilor care au facut spectacol prin evolutia lor. Multumesc sponsorilor care au ajutat la realizarea acestui concurs si v-au rasplatit evolutiile prin premiile generoase. Imi cer iertare fata de colegii la care am tipat dar cantitatea de stres din ultimele doua saptamani este considerabila. Si mai multumesc si cotetelor noastre de masini care ne-au ajutat in momentele de criza. Sper ca toata lumea a fost multumita si ca in cel mai scurt timp vom face o noua intalnire.( daca exista cineva dintre echipaje care nu a primit bluza de polartec este rugat sa ma contacteze direct)

Link spre comentariu

Vizitator Light

Aproape am terminat cu refacerea zonei asa ca am timp sa scriu si eu. Va multumesc tuturor pt participarea la acest eveniment.Multumesc echipei tehnice de pe traseu care s-a descurcat admirabil si a facut in asa fel ca totul sa fie realizabil. Multumesc celor din staff-ul oficial si celor care m-au ajutat la inscrieri chiar daca au fost voluntari. Multumesc tuturor participantilor care au facut spectacol prin evolutia lor. Multumesc sponsorilor care au ajutat la realizarea acestui concurs si v-au rasplatit evolutiile prin premiile generoase. Imi cer iertare fata de colegii la care am tipat dar cantitatea de stres din ultimele doua saptamani este considerabila. Si mai multumesc si cotetelor noastre de masini care ne-au ajutat in momentele de criza. Sper ca toata lumea a fost multumita si ca in cel mai scurt timp vom face o noua intalnire.( daca exista cineva dintre echipaje care nu a primit bluza de polartec este rugat sa ma contacteze direct)

Cu asa evenimente si organizare a fost de acord si natura care a fost EXCEPTIONALA

pana la final cand...

Link spre comentariu

Da, da... acest Marry Poppins al off-roadului dambovitean :ha: :ha: :ha:

Asta a fost "tips of the day" ... si acum dupa ce am vizualizat alte topicuri, intorcandu-ma aici ... nu ma pot opri din ras ... :ha: :ha: :ha:

Dom' Semaca esti genial! :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Foarte tare concursul,chiar si din spatele gardului :ha: a fost intens!

Impresionanta demonstratie de forte,super organizare,super OAMENI.Multumim pt momentele placute de pe marginea traseului......

Multumesc colegului Asfalttango pentru pozele cu tomberoanele din parcarea profitorilor care au trecut de dirzenia bodyguarzilor de Bucuresti intr-un fel sau altul pur romanesc :ca :ca :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Da, da... acest Marry Poppins al off-roadului dambovitean :ha: :ha: :ha: Dan a vrajit spectatorii in ultima zi urcand cu Toyota ...pe o panta ...de langa cea din concurs.... :ha: :ha: :ha:

Iata niste poze cu cei care s-au dat pe panta de langa partie

http://img247.imageshack.us/img247/3875/dscf6656sk5.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/6933/dscf6657as5.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/772/dscf6658ok0.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/9758/dscf6660vc0.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/152/dscf6665tg6.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/6621/dscf6666ws7.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/9305/dscf6668vg9.th.jpg

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

s-a terminat curatenia in zona desfasurarii concursului. tot ce s-a construit in 2 saptamani de munca a disparut in 2 zile. incercati sa vedeti daca mai recunoasteti zona.

Link spre comentariu

felicitari Gogo, Tzuparu & co si tuturor participantilor.

Este interesant de aflat feedback-ul evenimentului si de stiut daca cei dela Ursus au fost multumiti a.i. sa mai speram si la anul ultima etapa din campionat sa fie "ursus..." unde sa se faca si premierea anului competitional.

PS pt carcotasi: cred ca v-ati convis ca ar venii foarte multi participanti in Buc.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

felicitari organizatorilor!eveniment foarte bine organizat :1 ,gogo tine o tot asa(personal trebe sa l intreb pe gogo:nu crezi ca ar fi trebuit ceva mancare de post si aer de popa basinos ca sa fie 100% perfect :twisted: :twisted: :ha: bravo gogo si multumim pentru ospitalitate :hi

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Iata niste poze cu cei care s-au dat pe panta de langa partie

quote]

astia au fost funny. mai ales cayenne-ul ala de se lupta pentru fiecare centimetru mai ceva ca la calugareni...

panta pe care am urcat-o nu are legatura cu partia, am luat-o prin stanga, paralel cu urcarea aia grava din concurs pentru simplu fapt ca era singura varianta sa ies de acolo... prin multime era blocat si nu vroiam sa deranjez..

Deci dvs. erati cel care a luat-o razant pe deal...nu a iesit din prima dar ati razbit pina la urma.... :bravo

Cita lume de pe forum a fost :banana si din pacate poate am trecut si unii pe linga altii fara sa ne salutam pentru ca nu ne stim fizionomiile :sr

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator Light

Photoman, Watchman.. light.. EXCELENTE POZE. :bravo

Multumesc maestre!

Da...au oferit un spectacol in paralel....cum se chinuiau ei cu panta si noroiul :ha:

Dintre cei care au fost "pe langa" eveniment

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Toti ne-am axat pe poze de concurs sau din imediata vecinatate , dar sa fii vazut parcarile laterale evenimentului pline de masini "de teren " , adica semi - preparate (nu suv-uri) , una langa alta , la umbra blocurilor !! :h5 :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare