Razvan Dinescu Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Se vinde masina mea de suflet Patrol ZD 3.0automat Merge in parametri 100% ; full cu trapa, 7 Locuri autoturism. Desfacuta toata si refacuta, interior refacut total, inclusiv alcantara pe plafon. Mecanic totul nou punti, uleiuri, discuri frane, ABS ...etc. Tot uleiul la cutie schimbat 20 de litri. Kit OME + 5 nou Arcuri Ironman Troliu nou nefolosit Kingone cu plasma noua de 12. Bara fata si spate HD Bara conexiune HD Webasto cu actionare prin GSM Biblia Patrolului facuta pe el: Dawes, Ceasuri apa si presiune turbo, EGR blocat, Clamper sa nu limpeze. Turbina noua. Chip pompa UK 190 de CP cu reglaj Ecu talk Australia Mann Provent in cutie nemontat. Preincalzitor motorina Navigatie Bluetooth Parrot Incaltat cu 33-uri noi STT PRO pe jante R 16 ET -38 noi Minusuri, singurul lucru care nu functioneaza este becul de ulei din bord care dupa ce am schimbat mai multi senzori am ajuns la concluzia ca este din cablaj, se rezolva simplu dar cu rabdare. Masina are presiune de ulei ca una noua. Si blocantul spate trebuie revizuit blocheaza dar are un zgomot, sau este defect. Referinte despre masina: Luigi, Yonutz si Giorgel carora le multumesc pe aceasta cale. Motivul vanzarii: medical - spondiloza pret: 8500 nenegociabil. Se schimba doar cu Land rover Discovery 3. Razvan Dinescu 0752105878 Editat Aprilie 25, 2018 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Re: Patrol Y 61 Expeditionar ZD 30 2001 AT Multumesc Astral pt. Corectiile gramaticale. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 2, 2018 Autor Partajează Postat Mai 2, 2018 Re: Patrol Y 61 Expeditionar ZD 30 2001 AT Multumesc a plecat la Galati la colegul Catalin, sa il stapaneasca sanatos sa ii aduca numai bucurii! Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate