Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese de schimb - Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998 ???

proof

Postări Recomandate

Am un Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998, intampin probleme cu gasirea diverselor piese de schimb (tamburi, cilindri frana sa).

Cred ca este problema la nivel Europa pentru acest tip de auto. Oare m-am pacalit cand am optat pentru aceasta?

Astept orice sugestie privind piese de acest tip sau corespondente,

Multumesc anticipat.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Piese de schimb

Se gasesc piese. Stay cool, ca si eu sunt in cautari. Cred ca si Al padrino importa piese. Intr-adevar in Europa nu se fabrica piese de Samurai. Service Kit-urile se fac numai in Japonia si SUA, dar sunt destule firme care importa de acolo piese. Poti incerca si la o reprezentanta Suzuki, desi nu stiu ce scoruri baga baietii, dar eu le-am dat VIN-ul masinii si au zis ca masina e recunoscuta in baza lor de date si k imi pota duce piese ptr ea din Japan, respectiv Hamerica. Enjoy the club!!!

Link spre comentariu

Multumesc pentru sugestii.

Am contactat mai toate firmele care au piese suzuki, insa rezultatele nu sunt cele dorite.

La reprezentanta Suzuki pe linia de centura, nici la firma mama in Ungaria nu gasesc piese.

Am incercat la UNIX si ELLIT, mai ramane sa vad ALPADRINO.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

te intereseaza sa iei piese noi ?

sunt piese second cu putina uzura,tamburii poti sa-i pui second si pistonasele daca nu au uzura prea mare se pot remonta si se comanda un set de garnituri noi, daca se ocupa un mecanic bun de asta o sa ai frana buna :grin:

Link spre comentariu

am fost azi la al padrino, au piese destule, acum astept sa ma sune tipa de acolo sa-mi dea lista cu preturi. La reprezentanta suzuki de pe centura au piese dar tre sa le comande din Japonia sau America. Eu am un amic care lucreaza acolo si mi-a zis ca ma rezolva. Daca mai treci pe acolo macar sa le arati VIN-ul sa vada daca iti recunosc masina in baza lor de date, si sa ma suni si pe mine ca am santier pe langa ei si sa-ti vad si eu titiul :P 0726663451 Cosmin

Link spre comentariu

Nu a fost util VINul la nici o firma , cica nu e fabricat pentru Europa, masina este produsa la Santana in Spania. Dar nu prea am inteles eu prea bine, din carte reiese ca prima inmatriculare si urmatoarea a fost in Germania si nici unde in afara Europei.

Oricum pentru procurare de piese trebuie sa stii parametrii piesei pentru mai putina bataie de cap, fara caracteristici stricte la magazin te trezesti ca-ti aduce alte repere.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

piesele noi sunt foarte scumpe unele din ele.dar consumabile gasesti si ieftine.am luat carbuni la electromotor cu 8 lei si placute de frana cu 45 lei.chiar chilipir.dar la unele te usuca!la un prieten i-a cerut pe repartitor de vitara 1800 lei,si si-a luat omul de la second cu 50 de lei!e bine cand nu ne trebe piese! :h5

Link spre comentariu

piesele noi sunt foarte scumpe unele din ele.dar consumabile gasesti si ieftine.am luat carbuni la electromotor cu 8 lei si placute de frana cu 45 lei.chiar chilipir.dar la unele te usuca!la un prieten i-a cerut pe repartitor de vitara 1800 lei,si si-a luat omul de la second cu 50 de lei!e bine cand nu ne trebe piese! :h5

Ai dreptate, de consumabile nu-i problema.

Eu imi RK utilajul pe care l-am achizitionat si intampin probleme cu elemente de caroserie ( bara fata, spate), piese pentru frane spate s.a.

Nu te bucura la chilipiruri, putin dai , putin ai.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

inceraca sa-l contactezi pe cfantana sigur au ei prin atelierul lor ceva second si le vopsesti si sunt ca si noi ma refer la bari sau pe la dezmembrari poate ai noroc praguri aripi gasesti la unix incearca la un mecanic bun poate se potrivesc si de la alte masini rominul este inventiv si eu mi-am comfectionat bucsile cercei din bucsi de dacie totul este sa ai putina imaginatie si rabdare bafta multa

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Acum sunt la Gheorgheni, pe la parintii prietenei mele si exista aici o firma care importa piese de Vitara si Samurai din Japonia la preturi mult mai bune comparativ cu firmele din Bucuresti. Mi-am luat filtre (benzina,ulei, aer), cablu kilometraj, curea distributie+rola intinzatoare, semeringuri, si garnitura de tacheti si au fost pana in 300 ron toate si sunt piese pe care le au pe stoc mai mereu. Amortizoare fata au cu 98 ron de exemplu si pe spate o sa aduca pe comanda.

De chestii de caroserie am uitat sa intreb,dar sigur pot aduce. Pe tote piesele scrie "Japanparts" care cred ca e firma ce produce sau importa de la diversi producatori. Restul de piese si uleiuri cred ca voi lua de la Alpadrino in ultima instanta, desi sunt dublul pretului de aici.

Numai bine!

Link spre comentariu

Acum sunt la Gheorgheni, pe la parintii prietenei mele si exista aici o firma care importa piese de Vitara si Samurai din Japonia la preturi mult mai bune comparativ cu firmele din Bucuresti. Mi-am luat filtre (benzina,ulei, aer), cablu kilometraj, curea distributie+rola intinzatoare, semeringuri, si garnitura de tacheti si au fost pana in 300 ron toate si sunt piese pe care le au pe stoc mai mereu. Amortizoare fata au cu 98 ron de exemplu si pe spate o sa aduca pe comanda.

De chestii de caroserie am uitat sa intreb,dar sigur pot aduce. Pe tote piesele scrie "Japanparts" care cred ca e firma ce produce sau importa de la diversi producatori. Restul de piese si uleiuri cred ca voi lua de la Alpadrino in ultima instanta, desi sunt dublul pretului de aici.

Numai bine!

Mai nimerit de luni plec la HR, unde zici ca e firma si daca poti da-mi locatia sa o vizitez,

Multumesc,

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

interesant cu amortizoarele de vitara la 98 lei. poate imi dai si mie adresa, nr telefon ceva. mie mi-au dat niste preturi destul de mari la japanparts bucuresti (la amortizoare ma refer, la altele au fost ok).

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

Am o bara fata in stare buna, o demontez zilele astea. E la Costin la atelier (cfantana).

O poti vedea acolo. Daca te intereseaza, discutam. Are si un troliu mic pe ea. Poate te intereseaza. Totul in stare de functionare.

Because life is stranger than fiction.

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

Am o bara fata in stare buna, o demontez zilele astea. E la Costin la atelier (cfantana).

O poti vedea acolo. Daca te intereseaza, discutam. Are si un troliu mic pe ea. Poate te intereseaza. Totul in stare de functionare.

as avea si eu nevoie de o usita la rezervor pt vitara 94 cu 4 usi

am luat masina fara usita si poate tenteaza pe cineva sa umble la benzina sau sa faca pipi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare