dalmatianul Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Piese de schimb bucsile de la trapezul spate la dacie important este sa fie cit mai centrata gaura din bucsa astea sunt bune doar la cercei suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 4, 2009 Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Piese de schimb Am un Samurai 1,3 injectie, cu caroserie metalica inchis; solicit un ajutor de la cunoscatori - dimensiunile parbrizului sunt aceleasi pentru toate modelele Samu? M-ar interesa sa achizitionez un cheder de parbriz, am constatat ca am parbrizul lipit si vreau sa fac unele mici reparatii la rama ( puncte rugina de eliminat) dupa care vrerau sa-l remontez intr-un cheder , sa nu-l mai lipesc. Multumesc pentru eventualul ajutor, :h5 La modelele pana in 96-97 e acelasi parbriz care e montat pe cheder,dupa aia l-au lipit pe rama si e mai mic un pic parbrizul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin_mitran01 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Re: Piese de schimb - Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998 ??? Salut, unde gasesc piese ORIGINALE de samurai? Sau ce firma sunt piesele originale, de ex la opel, chevrolet sunt GM, la suzuki ce firma sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: Piese de schimb - Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998 ??? Cam pe la toate magazinele mari gen, AlPadrino, Unix, etc, vei gasi piesele si pe original. Trebuie doar sa ceri. Depinde si de persoana de dincolo de tejgea, eu am avut niste experiente nasoale cu cei de la AlPadrino. Piesele originale sunt SGP (Suzuki Genuine Parts). Vorbeste cu Minitehnicuso si te va lamuri el mai bine. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate