Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese de schimb - Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998 ???

proof

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Piese de schimb

In sfarsit am datele tehnice ale tamburilor pentru Samurai SJ, codul inscris pe tamburi este: 43511 - A 80001.

Diametru interior - 228,6 mm, adancimea ( latime saboti) - 49 mm, latime tambur - 61 mm, 5 prezoane + 4 gauri planetara.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La japanaparts Bucuresti au amortizoare fata si spate KAYABA prescurat se scrie KYB .....costa 170 ron cele de spate si 195 ron cele de fata.......preturi bunicele ptr cele mai bune amortizoare din lume....cel putin in lumea moto, au revolutionat noua genaratie. Sunt pe gaz si cred ca o sa-mi cumpar.

Amortizorul de directie este cel original si costa 495 ron la ei.

Link spre comentariu

M-au disperat astia din firmele care comercializeaza piese de Samurai, le dau mura in gura cod piesa, parametrii tehnici, iar ei imi cer seria de sasiu, Meserieeeeeeee.... :pr

Fanilor :cl trebuie facut ceva, din ce in ce mai greu cu piesele de schimb.

:h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Poti sa-mi zici exact ce model de amortizoare de la KaYaBa ai cumparat de la Unix? Ca pot fi diferente ca de la Fanta la Brifcor intre modele si au unele facute special ptr. masini 4x4. Astia de la Japanparts mi-au zis doar ca ale lor sunt monotub pe gaz, ceea ce nu suna rau, dar ce stiu eu, sa nu fie bune pentru un Samurai hartanit prin gropane ci doar pentru un Samurai pe afalt.

Link spre comentariu

ale mele sunt gaz plus ulei cel putin asa mi-au spsu cei de la magazin acum sincer nu stiu ce model sunt doar ca sunt negre si mi-au spus ca sunt telescoape originale la inceput si mie mi-au spus ca au cu preturi peste 180.00 bucata dar i-am lamurit sa se uite mai atent pe oferte si atunci le-au gasit pe astea ambalajul este de culoare albastra acum sunt la servici dar trebuie sa caut factura sa vad ce scrie poate este ceva cod acum nu stiu ce sa mai spun dar si eu am cautat foarte multe oferte pina sa dau de acestea si am gasit si le preturi de peste 300.00 depinde de model .

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

acum am inchis cu Unix, mi-au dat asa: (pt Vitara 91)

spate 196,2 /buc (kayaba)

fata stanga 321.57

fata dreapta 453.08 (cred ca tot kayaba)

este cineva care a luat de la ei si ne poate da un cod de produs?

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

nu stiu ce sa spun dar ei vind ce le da calculatorul daca are putina rabdare sa se mai uite pe oferte atunci gaseste eu la inceput am cautat tot felul de oferte si m-am gindit ca nu prea mi se merita sa dau bani multi pe telescoape si intimplator am gasit astea prin amabilitatea unuia care le-a gasit dar de la alt magazin de piese auto si i-am spus sa-mi comande numai pe spate si atunci am vazut ca sunt aduse prin unix si am plecat la ei sa-mi comand telescoape si pe fata .rectific pe fata au costat 130.00 si pe spate 134.00.codul sunt de la amortizoarele fata

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Azi mi-am luat-o si eu cu cei de la UNIX...am comandat o cruce ptr cardan.....pe cutie era codul corect...iar inauntru...cu totul alta cruce :ha:

asa ca am mers la altii care maine cica-mi aduc ei ce trebuie de la GKN....sa-i vad :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Crucile cardanice pentru cele 3 cardane la Samu SJ sunt identice ?

Daca grupul pe fata nu are cuplare de la roti, care este principiul de functionare la un samu sj din 98 ? la reductor are vreo 4 trepte.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Am un Suzuki Samurai SJ 1.3i, 1998, intampin probleme cu gasirea diverselor piese de schimb (tamburi, cilindri frana sa).

Cred ca este problema la nivel Europa pentru acest tip de auto. Oare m-am pacalit cand am optat pentru aceasta?

Astept orice sugestie privind piese de acest tip sau corespondente,

Multumesc anticipat.

Gasesti prietene la greu si la pretri bune pe aici http://www.japanparts.ro/page.php?2 baietii sunt cu foarte mult bun simt.

:hi

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Le-am dat si celor de la jap...ro o tema de 5 zile si nu am primit nici pana in prezent raspuns, mersi :h5

Cauta-l pe domnul Ionut si sigur vei primi un raspuns. :grin: - asta daca vrei ceva nou, standard;

daca vrei ceva pentru ,,hard" deja e alta poveste :grin:

Link spre comentariu

pe fata merg telescoape de papuc de spate fara modificari,care sunt foarte bune,si am luat cu 50 lei bucata.asa ca sa nu mai umbli si sa mai cauti!!!

---------------

merg la samurai sau la ce ?

daca merg la samurai, nu au si o cursa mai lunga ?

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

stie cineva cine are piese de vitara din dezmembrare?

as avea nevoie de mai multe maruntisuri de vitara cu 4 USI

in primul rand de usita de la rezervor,sorbul de benzina din rezervor cu capacul exterior,un brat fata ,,etc

va multumesc

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am un Samurai 1,3 injectie, cu caroserie metalica inchis; solicit un ajutor de la cunoscatori - dimensiunile parbrizului sunt aceleasi pentru toate modelele Samu? M-ar interesa sa achizitionez un cheder de parbriz, am constatat ca am parbrizul lipit si vreau sa fac unele mici reparatii la rama ( puncte rugina de eliminat) dupa care vrerau sa-l remontez intr-un cheder , sa nu-l mai lipesc.

Multumesc pentru eventualul ajutor, :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

eu mi-am comfectionat bucsile cercei din bucsi de dacie totul este sa ai putina imaginatie si rabdare bafta multa

Din ce fel de bucsi de Dacie. Da te rog mai multe detalii.

Si eu sint in cautare de bucsi pt arcuri, dar inca nu am gasit magazinul care sa mi le aduca (in TM)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare